Sanyi, milyen az ezredes? Nem is mesélsz róla. Meghúzattad úgy igazán? Mennyi alatt van 100-on? Mennyi a vége? Kényelmesebb? Jobban dönthető? Lehet vele araszolni? Stb.
Na srácok, valaki foglalja össze mik történtek az elmúlt napokba, mert ennyit nem tudok visszaolvasni! Láttam Huli elkezdett valamit, amibe aztán beletört a bicskája - váltója tán
Aha a pöcköt fordítva raktam rá és fordítva volt a váltás
ahol én at 1est kerestem ott az 5ös volt. eddig is ez volt a baja semmi extra. Magamnak küldök 1
Örmmel jelenthetem minden akadály elhárult az én motoros pályafutásom folytatására . Ezennel kijelentem a világ legnagyobb barma én vagyok . Ábrus 1 zseni .
Ha behúzod a kuplungot,beteszed egyesbe de húzva tartod a kuplungot akkor jár még tovább vagy azonnal leáll? Sikerül vele valamennyire elindulni?(tehát gurul?)
Igen berakom 1 be és elindulok engedem rá és kurva nagy csatt és leáll és rázkodik 1et a motor berakom üresbe indítok 1ből beindul szépen 1enletes alapjárat semmi mechanikai hang és ismét ez volt csak gyorsabb voltam és nem fulladt le.
Tökéletesen igazad lehet
Ebbe max egy garnitúra gyűrűt vettek, vagy még azt sem, csak a szar váltó miatt lett szétszedve. De én ha már költöttem a szakszerű (!) felújításra, nem adnám el. Ha vennék akkor kizárólag indítható, kipróbálhatót keresnék.
Ezt csak azért linkeltem, mert másikat nem tudok.
Én az FZR-re kértem ajánlatot, ott is 200k körül jött ki a vége
gyűrűkészlet 8145 x 4 = 32580
főtengely csapágyfél 2203 x 8 = 17624
főtengely csapágyfél 2235 x 2 = 4470
hajtókarcsapágyfél 3305 x 8 = 26440
tömítéskészlet 44000
primerlánc 34523
vezérműlánc 17675
vezérműlánc patentszem 1327
178639
Tehát: Levetted a vízpumpát-régi generátor le-amit küldtem fel és semmi más nem lett csinálva.
Mostani állapot: Beindítod-jár üresben-minden normális-fordulatot veszi. Berakod bármelyik fokozatba és elindulnál-engeded ki a kuplungot és csattog,zörög. Ez van?
A blokk felújítás 200-250e Ft-ot jelent. A "valamit csináltam vele de most épp nem jó de nincs nagy baja" felújítás szerinted milyen lehet?
Olyan amit odaadnak 50e-ért.
kész szerencse hogy a rükvercet nem találtad meg rajta