Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja tutira 1-2be van üresbe.
Letapostam teljesen mert 1nél feljebb nem váltottam mert csúszott.
behúztam a kuplungot mikor megálltam és kerestem az ürest és nem volt leállítottam és beraktam üresbe előre hátra billegtetéssel. Megnéztem a biztiket azok jók ekkor ömlött a benzin . Utána próbáltam indítani lássam honnan folyik a benya és még az önidító relé se kattog de a vízjelző ugrott meg 1 relé kattant mikor a kulcsot elfordítottam. És ha az indító gombot nyomok akkor felvillan az olajszintjelző.
Biztos hogy az egyes és a kettes között van most üresben?
Az előleg visszajár, a foglaló nem. Úgy szokott lenni hogy ha Ő bármit elbasz akkor marad nálad a 80,de ha Te mégsem adod el neki vagy szarozol,akkor Te fizeted neki a foglaló kétszeresét.
És ne basszátok el a szerződést,olyan legyen hogy bármikor el lehessen menni vele a bíróságra. (ne lazázzátok el mert én már régebben izzadtam párszor a lazaság miatt)
Nincs az üresvisszajelzőbe szakadás megnéztem most mind a 2 vezetéket ami alulra megy feket-pirost és biliszinű se szakad.
És "Kölcsönadási szerződés későbbi (határidő dátuma) megvásárlás céljából".
Tehát a gyerek elviszi,kipenget 80-at,használja (bármi gubanc lesz:esik,törik,ellopják stb. akkor is megvette,ez eldöntve a szerződéskor) és szeptember akárhányadikán fizeti a 160-at. Ha bármi gubanc lép fel (nem fizet mert akármiért) akkor motor vissza és marad a 80-is nálad. És ez konkrétan szerződésbe leírva.
nem rossz, kivéve ha összetöri
úgy gondoltam, h ne kelljen visszaadni, persze. nincs most előttem a jogjegyzetem, de a megfelelő jogcímen lesz átvéve. úgy nem rossz, nem?
Lófaszt előleg! Foglaló. Ha használja a motorod és bármi gond van és visszalép akkor vissza kell adnod a lét,Ő meg motorozott egy jót.
Igen a zöld az az üresjelző össze van dugva.
A másik az kék-sárga fekete. azt csíptem be de most orvolslom.
Ott vannak a zöld,a fekete és a generátor csatlakozói.
Megbeszélem a családdal, h jótállnak a gyerekér. a motort kölcsönadásival viszi el, a 80at előlegnek írjuk, ha jön a többi lé, jön a törzskönyv, meg az átiratás. ha meg nem fizet lemegyünk, azt elhozunk valamit, mittommén, család kocsiját, nagyi ékszereit.
Összedugtad az összes csatlakozót a bal oldalon a generátor körül? (a zöldet is?)
Az úszó lesz valószínűleg. Behúzott kuplunggal sem indítózik?
Akkor kuplung le dekli le és besass alá. Ebbe már van rutinom ez lesz 2 nap alatt a 9.
Az üresjelző vezetéke a váltótengely melletti fehér műanyag fedélről megy felfelé. Vagy széthúztad vagy becsípted a vízpumpa környékén.
Nekem most semmit nem csinál azon kívül hogy a túlfolyó csövön a baloldalin ömlik a benzin kifelé. Ha az ac működik. úszó felekadhatott?
Üres jelzőm nincs én nem is indít.
Elindul csak ha beteszed sebességbe azonnal leáll.
Amikor leveszed a lánckerékfedelet akkor a kuplungmunkahenger dugattyúját lassan kinyomja a rugó. Amikor felteszed akkor kinyomott állapotban van és ahogy húzod fel a csavarokkal az a kuplungpálcán keresztül kiemeli a kuplungot. Ne izgulj,a kuplungrugók lassan vissza fogják nyomni a helyére. Amikor én leveszem a kuplungmunkahengert akkor összenyomva át szoktam tekerni ragasztószalaggal hogy ne tudja kinyomni mert előfordulhat hogy folyni kezd mellette a fékolaj.
Ez a kábel a generátor alatt van szerintem a kitámasztó letiltó. de akkor miért indult az előbb.
Majdnem pofára estem mert lefulladt 1be még szerencse be húztam reflexből a kuplungot.
valami kábelt odacsíptem de nem volt rajta sérülés. megnézem ez a kábel sehová nem vezet össze van saruval dugva.
Ja és gyújtásom se pedig a biztik jók.
Igen,megjött,köszi!
Kuplungolj még egy párat és rendbejön.