Na most mi a vérvörös retkes van. A kuplung egész kint fog majdnem a végénél és 2-3000nél elcsúszik. .
Ja és szivárog de nem a víz hanem a valamelyik karbi.
Hát nemtudom motort nem adnék részletre senkinek. Mint lentebb írtam összetöri megdöglik nem tud fizetni. Beszarik valami és azt mondja nemtudok fizetni kell az alkatrészre a pénz. szopacs
Nekem meg ezek mert 5kg vettem. Nem is baj abból elfolyattam az udvaron már 1lityit. nekem nemtudom télen merre lesz 1enlőre a studióba úgynézki ott meg elvileg télen ha nincs fűtve akkor 10-15 fok szokott lenni.
50:50 -36
40:60 -23
30:70 -18
Számok alapján nem hinném. Az évjárat bele van öntve de ez nem túl sok segítség. Az enyémben is benne van hogy 93-as,addig hittem 1000-es exupénak amíg fel nem próbáltam rá az ezres féktárcsát. Kiderült hogy 600-asé.
Elvileg nekem először a fémcső felső csatlakozásánál eresztett utána jött a szopós rész kb 7x most összeraktam sziló a gyűrűk köré pluszba és várok vele addig felrakom a tankot. Mikor feltöltötted milyen arányba volt a fagyálló víz keverék mennyi fagyállót öntöttél?. Én 1 liter fagyálló és a többi víz az jó?
Ja és szivárog de nem a víz hanem a valamelyik karbi.
1enlőre nem látszik a víz eresztene e. . . .
50:50 -36
40:60 -23
30:70 -18