Neked nem szivárog az olaj a vízpumpa alól? Tudod a nyakon van egy horony,abban van egy gyűrű,azzal szívtam,de most jó lett. Nem nagyon szivárgott,de nem szeretem ha összepiszkítja magát. Ha jól rémlik 5X szedtem szét,volt hogy egy nap 2x! És mindezt azért ,mert senki nem tudott méretet adni. Ki kellett kísérletezni melyik is a jó méret. De most már tiszta.
Egyébként lehet kapni minden méretben O gyűrűket,elég olcsón, érdemes berakni újat ha szétszeded, és nem bosszankodsz utána hogy folyik mindenhol. A vízpumpa közé is van asszem,az a nagyon nagy méretű,és akkor nem kell szilózni! Azért azzal mégis jobb,és nem kell megtépni sem hogy tömítsen.
Sanyi én a1 akkora pöcs vagyok vizpumpába van 5db csavar és az 3 féle mérettel rendelkezik 2 hosszú 2rövid és 1 rövidebb. Na a rövidebb helyére rövidet raktam és az nem összehúzta hanem széttolta a pumpát és ott folyt. a menet már volt javítva a blokkba menetjavítóval. Most rakok alá alátátet és úgy húzom össze.
Kap két tapadós gumit,aztán kanyarogni .Pár éve volt ilyen ezredes egyik munkatársamnak,akkor megtetszett .Az endurómat cseréltem az FZR-re,mivel terepen mostanában keveset vagyok nem volt kihasználva.
Nos ez tegnap jött: első mail: Üdv József!
Érdeklődnék, hogy meg van-e még a cucc, mert érdekelne. Egyben az egész.
Köszönettel:(ide írta a nevét)
Ez meg az előbb: Kedves József,
Két kérdésem lenne még, mert azért bizonyos korlátok engem is kötnek.
A lánc primer lánc, vagy már a kereket hajtó lánc? Nekem a primer láncra lenne első sorban szükségem.
Ill., hogy a spoilert mennyiért adná?
Egyébként nekem 125-ös ETZ-m van, ebből szeretnék idővel 150-est csinálni. A karburátor nem lenne annyira gond, egy 25-ös Keihin van rajta . :)
Nem sokallom az 5 ezret a hengerért, csak szorít a cipő ...
Köszönettel:(név)
Ez a gyári szüröje,gondoltam hátha van ilyen(méretü) utángyártottba is és mehet vissza a gumi tartójával a helyére..én naiv .
Szóval autós/motorosbolt/benzinkút és kap egy univerzálisat .
Köszi, gondoltam, hogy ott van csak a német nyelvtudásom csapni való úgymond...de próbáltam beírni internetes szótárba, teljesen feleslegesen mert semmit nem köpött ki...
A lengővillatengely 90Nm, a himba első csavarja 48 Nm a kutyacsont alsó-felső csavarjai pedig 74Nm,központi rugóstag alsó csavar40Nm felső 42Nm. (a 31. lapon vannak:90-48-74-74)
csutrtokon 4 utan raersz?atcserelnenk azt a legszurot.
Érdeklődnék, hogy meg van-e még a cucc, mert érdekelne. Egyben az egész.
Köszönettel:(ide írta a nevét)
Ez meg az előbb: Kedves József,
Két kérdésem lenne még, mert azért bizonyos korlátok engem is kötnek.
A lánc primer lánc, vagy már a kereket hajtó lánc? Nekem a primer láncra lenne első sorban szükségem.
Ill., hogy a spoilert mennyiért adná?
Egyébként nekem 125-ös ETZ-m van, ebből szeretnék idővel 150-est csinálni. A karburátor nem lenne annyira gond, egy 25-ös Keihin van rajta . :)
Nem sokallom az 5 ezret a hengerért, csak szorít a cipő ...
Köszönettel:(név)
Szóval autós/motorosbolt/benzinkút és kap egy univerzálisat