Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Önbeállítós? Nem olyan mint asszem a Zsigulin volt olyan, hogy fel kellett lazítani, a rugó nyomott rajta amennyit kell aztán fixálni?
A feszítő rugós racsnis azzal nem kell és nem is tudsz mit csinálni,a többit mindjárt nyomatom.
Szemre akár az is lehet de így közel sem biztos. (pl a 600-asé sem ugyanaz mint az ezresé pedig mind a kettő 5,5-17-es)
A vezérmű láncfeszítőn.
Lengővilla tengely, himba csavarok.
ez fzr felni?
Viccelni tetszik?
Milyen láncfeszítőn? És melyikek nincsenek meg?
Megjöttem az asszonnyal bioetanolos benzinnel.
És folyásirányos.
Autósbolt, benzinkút., kb 300 péz. Csak a csöcs átmérő egyezzen .
Ez lenne .
Cserélt már valaki benzinszüröt?Mennyibe került,hol lehet kapni?
Ja, meg van lehet mert ezek anyás csavarok és azoknak külön van egy táblázat....
Szia ernike!Nem láttam még konkrétan,de ha az amire gondolok(fixáló anya) akkor igen.
Ábrus, nem találom azon csavarok nyomatékát amik kellenek nekem...néhány fontosabbat már kiírkáltam...A láncfeszítőn kell néha állítani?
Na mentem alukálni holnap is sokat kell festeni meg a motort összedobni. jó éjt mindenkinek.
A hátsó az 17x 5,5 nek tűnik.
2 kerekű.
nagymatel@freemail.hu
ez az emilje érdeklőd meg semmibe nem kerül.
Most elmegyek az asszonyért bioetanolos benzinnel.
Ezek tulképp milyen motor felnijei?
Na hol van P haverom,hadd formálom egy kicsit a zenei ízlését: http://www.youtube.com/watch?v...
(a klippl együtt állat és főleg az utolsó harmada)
Az elsőnek semmi baja. Csak a hátsón van 1kis horpadás.
Én már lemondtam de vedd meg és én akkor átveszem a hátsót tőled.
Vezérműlánc meg a generátornál a láncot kell cserélni mert zakatol.
Hali, Huli! Akkor a felni felejtő? Az első érdekel engem, ha körkörös és jó nekem...
De miért is kell szétszedni? Azt mondtad most tök jól megy. Egy felújítás nagyon drága dolog!