Megvan lehet hogy összekevertem 1 csavart mert oda átlagos csavarhosszút raktam és maradt 1 hosszú ami a deklibe nem volt jó és akkor megúsztam a dolgot.
Ha hosszú csavarja van és benyúlik a blokkba akkor holnap mérd meg hogy milyen mély a furat,mert általában a csavar nem ér el teljesen a furat aljáig,ezért egy kicsit hosszabb csavarral elérheted a még nem használt menetet és akkor nem kell fúrni semmit. (sokszor bejött)
Elvállalnám szívesen bármelyikőtökét ha nem 2010-et írnánk hanem max.2003-at.
2004-ben megvettük a házat,azóta ki sem látszom a ház körüli munkákból és előreláthatólag ez még így is lesz egy darabig.(most épp kerítéslécet csiszoltam de azon kívül is van még egy csomó minden+valószínű szeptembertől még egy évig angol tanfolyam)
Zsoltiét is csak annak az árán tudtam elvállalni hogy az enyémmel télen nem foglalkoztam semmit. Szóval nem a szándékkal van a baj, de ha kitartotok még pár évig az FZR mellett akkor kész leszek mindennel és hozhatjátok.
2004-ben megvettük a házat,azóta ki sem látszom a ház körüli munkákból és előreláthatólag ez még így is lesz egy darabig.(most épp kerítéslécet csiszoltam de azon kívül is van még egy csomó minden+valószínű szeptembertől még egy évig angol tanfolyam)
Zsoltiét is csak annak az árán tudtam elvállalni hogy az enyémmel télen nem foglalkoztam semmit. Szóval nem a szándékkal van a baj, de ha kitartotok még pár évig az FZR mellett akkor kész leszek mindennel és hozhatjátok.
Remélem hamar gyógyul, kevés fájdalommal
Jobbulást neked.
Megyek meg sétáltatom a mocimat.