Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és nincs nyomatékkulcs de télig beszerzek 1et ugyanis blokk bontás lesz
Akkor erős vagyok pedig a sok festés után alig van nyomaték a karomba.
Egyben felhívnám a figyelmét hogy a csavarok meghúzási nyomatéka 10Nm.
Megvan lehet hogy összekevertem 1 csavart mert oda átlagos csavarhosszút raktam és maradt 1 hosszú ami a deklibe nem volt jó és akkor megúsztam a dolgot.
Ha hosszú csavarja van és benyúlik a blokkba akkor holnap mérd meg hogy milyen mély a furat,mert általában a csavar nem ér el teljesen a furat aljáig,ezért egy kicsit hosszabb csavarral elérheted a még nem használt menetet és akkor nem kell fúrni semmit. (sokszor bejött)
Az a felső karikás
Ez a kettő megy a blokkba.
Azt mondja a Sanyi hogy az a blokkba megy be.
Nemtudom még mert besötétedett majd holnap kiderül vagy veszek 1 6os mentefúrót és átvágom 6osra.
Nem fér mögé egy anya átmenőcsavarral?
Tényleg Zsoltival mivan?
Elvállalnám szívesen bármelyikőtökét ha nem 2010-et írnánk hanem max.2003-at.
2004-ben megvettük a házat,azóta ki sem látszom a ház körüli munkákból és előreláthatólag ez még így is lesz egy darabig.(most épp kerítéslécet csiszoltam de azon kívül is van még egy csomó minden+valószínű szeptembertől még egy évig angol tanfolyam)
Zsoltiét is csak annak az árán tudtam elvállalni hogy az enyémmel télen nem foglalkoztam semmit. Szóval nem a szándékkal van a baj, de ha kitartotok még pár évig az FZR mellett akkor kész leszek mindennel és hozhatjátok.
Ja folyik.
Folyik is?
Akkor szopás mert a bal felső ami a cső felett van az szakadt meg.
A kettő hosszú.
Bal felső,jobb alsó átlósan vannak.
Háát nem gyorsan,úgy kb 40 lehetett. De kanyarban,és lefelé.
Jobbulást,a Tour-on is már az elején összetörte magát a mezőny fele,össze-vissza voltak foltozva,úgy néztek ki mint egy sereg tíz csata után!
Te Sanyi,mennyivel zúgtál lefelé,hogy így összetörted magad?
Nem tudtam hogy csak 2 csavar fogja a blokkba
Szia! Szerencsére tegnap megsétáltattam a kicsikét! Most egy darabig nyugta lesz sztem!
Baszki , ennyire azért ne törd magad, egy szállásért. A szó szoros értelmében se

Remélem hamar gyógyul, kevés fájdalommal
Szia,Sanyi.
Jobbulást neked.
Megyek meg sétáltatom a mocimat.