Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a bolond munkatársam meg azt mondja állandóan hogy a bovdennek feszülni kell .tegnap is meghúzta mint az állat aztán meg alig lehetett finoman húzni a gázt.meg olyan kemény volt az egész.akkor lehet az is e miatt van hogy nem húzza vissza teljesen a bovdent.köszi
Vagy a bowdwen szorul, vagy a markolat. A gumi markolatot húzd egy kicsit lejjebb, a kormány vége felé...A bowdennek meg legyen holtjátéka, ha már könnyen megy.
az mitől van hogy a gázbovden nem megy vissza a helyére?úgy értem ha húzok neki akár mennyi gázt akkor úgy is marad.vagy a rugón kell állítani?meg alul a karbiknál ott fikszre meg kell húzni mind a két anyát?köszi
az a furcsa hogy eddig nem volt semmi baja.a gázt normálisan vette vissza is esett a fordulat ahogy kell.minden akkor kezdődött amikor megcsináltam a levegőszűrőn a szivócsonkokat.onnantól kezdett torpanni alig lehetett vele elindulni gázadásra csak gondolkozott.volt alapjáratom is melegen de viszont már akkor is ingadozott 1500-2000 között.
Membránt javaslom cserélni,foltozás gyorsan leválna.Az alapjárati csavarnak a végén lenni kell egy rövid kis tűnek,az megy bele a furat végén levő lyukba.Ha az letörik,szintén sok benzin folyik be.
Ragasztani nem tudom mivel lehetne valami benzin és olajálló rugalmas anyaggal. mondjuk haverom gumiksztyüből vágott 1 darabot és fbs el felülről megstoppolta.
A bowdent állítani a gázmarkolatt alatt tudod van 1 tekerő azon tudsz feszíteni lazítani. nekem van vagy 3mm holtjáték mielött elkezdené húzni. az alapjárat ingadozást lehet fogni a membránhibára is ill hogy nehezen veszi a gázt. mert nem rántja fel hamar a lyuk miatt a subertűt.
na megyek vissza festeni.
Dehogynem, úgy hívják rotweiller
szia.bocsi hogy téged zaklatlak de a következő a gondom.szétszedtük a karburátort a keverék csavart alig tudtuk állítani mert valmi ökör elbaszta a fejét.az egyiken szemre a többi csavar állásához állítottuk mert sehogy se tudtam betekerni és onnét 2.5 vissza.a membrán súber tűn lyukas.pontosan ott van a lyuk ahol a membránon van egy kis illesztés na az alatt.képet csak délután tudok mutatni.olyan mintha kikoptatná valami.a tű a 3. állásban volt eredetileg is de a csavar szerintem 3-ra volt állitva.most 2.5 van.összeraktuk de alapjáratot még most se tudok állitani.beindul szivatóval faszául megvártuk még bemelegszi de állandóan 1000 körülire akar beálni meg 2000 felett.gázadásra lassan reagál meg a fordulat is nagyon nehezen áll vissza .olyan mintha a gázbovden is nehezen mozogna visszahuzni nem is huzza teljesen.tényleg a gázbovdent hogy kell beállitani?meg azokat a lyukakat be lehet ragasztani valamivel a membránon?köszi
A mozgásérzékelő se nyerő annyira.
Mivel kültérre akarom, a fák, bokrok mozgására azonnal virnyíkol. Nemnagyon van erre jó megoldás.
Na mentem festeni tovább. Gyulám délelőtt megyek postára.
Ábrus akkor generátort elüzleteljük mert 3 napos hosszú hétvége lesz és mennék motorozni Gyulától meg biztos nem jön vissza addig. . . . . .
Jó reggelt kívánok.
Nem akarlak elkeseríteni,de a rajz nem jó,ezzel állandóan nyikorogna.A videós riasztóban valami tartóáramkör,vagy időzítő is volt,mert mikor elvette a kezét,tovább szólt.Neked egy passzív infra mozgásérzékelő kell,majd holnap szétnézek a gyárban!
Kihúzok egy vékony rézhuzalt keresztbe, oszt olyan lesz munt egy botlóakna.
Sőt lehet teszek is mellé robbanószert. egy kis műtrágyából előállítható.
Gyilkos pétisó.

olyat sajna nem tehetek fel, de felkerülhet egy 130-150 db -es szirána, illetve mondjuk ebből csinálok stobit, és abból oldalanként az eresz alatt 3-3 már elég szép kis fényárt csinál.
A pointer nem lesz jó. Párás ködös időben (főleg télen) nem látják folyamatosan egymást és állandóan beriasztana. Erre célszerűbb fűtött házas minimum kétsugaras (erre való) infrafejeket (nem olcsó)feltenni,annak nem deresedik le a "szeme" rossz időben sem,valamint úgy be lehet állítani hogy csak mind a két sugarat megszakítva riasszon. (macska-falevél-miegymás probléma kiküszöbölve,a cigánygyerek meg megszakítja mind a kettőt és működésbe léphet a tetőn a http://www.military.cz/usa/air...)

1-edül nem akarok....
Holnap majd rádcsörgök.
Most bújtam elő a tópartról ,
Bárkit szívesen megtanítok hogyan nem kell semmit azaz 1 darab halat sem fogni, 2 nap alatt kudarc
20- ig már tuti nem lesz motorom. Kunmadár? mész? ha igen akkor 1 edül?
Gyulám. Tervezek valami riasztó félét a kertbe. Szó szerint a kertbe, merthogy a ház riasztva van, de azt sem akarnám megvárni, míg valami barom szétbarmolja a zárat, vagy rosszabb esetben az ajtót, és mikor belép kezd el vinnyogni meg villogni a fél ház.
Namost. A terv, hogy egy lézer pointer (600 Ft. ) egy fotó dióda (a képen az az lenne: Photo cell) segítségével érzékel, ha megszakad a kapcsolat, vinnyog. Az a cikcakkos az ellenállatnak jele? (jelen esetben poti. (nem, nem az a Poti )) Az elkó-t, és a tranzisztort még megismerem. Én annyi, hogy a 12 V siren helyére relét tennék, ami a ház homlokzatán évő riasztót kapcsolja, plusz lejátsz egy "szalagot" a kedves látogatónak, hogy azonnal takarodjon a Qva annyába.
Ezzel annyi bajom van, hogy ez nem hülye biztos. Valami elbaszott macska mondjuk elémászik a lézer fénynek, vagy ősszel a hulló leveleket egy szél eléfújja, akkor gebasz van. Milyen késleletető vagy biztosító funkciót lehetne még beleépíteni. Találtam egy ilyen rajzot. Szerinted ez működne? Van egy videó is itt ami mutatja, hogyan készül.
link
Na joccakát. Ábrus 1 árat tudsz írni privibe nekem.