Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem töltött mikor utoljára bebikáztam.
Most akkor tölt, vagy nem tölt?
még nincs, csak dörög, meg teljesen beborult
Emre ott van nagy zuhi nálatok?
El is felejtettem mondani 1 fontos dolgot csak most akadt a kezembe ismét, ez a piros csatlakozó ami a generátorból megy fel amibe a piros és a barna megy. A +nál meg volt olvadva a csatlakozó. . . . .
vazze, hát Pécsre én is lemegyek
Onnét simán hazaérek akkor is ha az asszony (meg a kölök) nem tartja a menetrendet.
Ja, mondtam már: állítólag fiam lesz

Meg tudnád nézni hogy az első lánckerék anya menete mekkora? Rendeltem egyet, és 18x1-eset kaptam, de az enyémen 16x1,5-ös az anya menete. Most elvittem esztergályoshoz mintának De érdekelne hogy 16-os az igazi és elb@sztam a rendelést, vagy egyéb fennforgás van?
00,3 ha összeérintem.
Ha összeérinted a két tapogatót akkor nullát kell hogy mutasson.
Ez nem "1" hanem végtelen azaz szakadt jelzés.
Egyenlőre nincs mert eddig többnyire aludtam kint a napozóágyon de majd gondolkodom rajta.
Gyula lehet a műszer szarakszik ugyanis 1el indul ami a 100 as értéknél van alapból lehet nem is 120-160ig hanem 12-60 ig csak az 1es nem tűnik el. Ez a 200ohm os értéknél van. felraktam 2000k ra és ott 1840et mutatott.
ez az alapállása 200ohm nál.
. Neked valami ötleted a szopásomra?
Még nincs meg konkrétan de szervezzük,úgy néz ki hogy Pécs környéke lesz esélyes. A dátum viszont már konkretizálódott.
Csak 1 pillanatra villan fel volt 120 140 közötti érték is. nem akar megmaradni csak felvillan.
Ellenállást gyújtás nélkül mérj,az a 160 ohm nekem soknak tűnik.
200 ohm gyújtással bevillannak számok de el is tűnik 2mp múlva.
Gyújtás nélkül is ilyen 160 körüli értékekre villan be a kütyü.
Van az a dióda vizsgáló akármi rajta ott 671et mutat oda vissza.
ööööö......annyit igazítanék ezen, hogy egy sima szinkron állítás kb 5-8 rugó motortípustól függően, ha karbi szét-össze van O gyűrű cserékkel-beállítással az + kb 8-12 rugó szintén típustól-hozzáféréstől függően és opcióként üveggyertyás beállítás is lehetséges ahol van üveggyertya......injektorosnál általában ez könnyebb és olcsóbb is lehet.......az annyival jobb, hogy kiírja, hogy melyik részével van hiba és rögtön kiderül mit kell cserélni vagy javítani......vagy a fene tudja....
Ja és ezt a 200ohm os állásnál mérjem?
Ok mindjárt megmérem gyújtás alatt vagy anélkül ? Mert most sikerült kivésnem a csavarokat és kiszedtem a kefeházat de ez bele van alul forrasztva. 8mm a kefe hossza az még jó?
Huli,az a két lemez lesz a két kefe csatlakozója,egyik testre megy,másik a fesszabályzóra.ott kell mérned köztük valamennyi ellenállást,ha jók a kefék,és nem szakadt a gerjesztő tekercs.
Van az a 30A main relé a biizti tábla mellett az mikor ráadom a gyújtást kattan 1et és kb 5mp múlva még1et. piros kábelek mennek bele.
Most le van szedve a tank hogy hozzáférjek minden elektromos kütyühöz.
A generátorba hogy mérjem meg a fesszabot és a kefét mert erre nem tudtam rájönni még.