Ez nem igaz...egyik sem nem. Én a nőkben pusztán gyermekeink anyját látom. olyan nők voltak, hogy IJJBAZMEG. Majd talán lesznek olyan képek is, ha haver fotózott. Mászkáltunk a kis csónakkal ide-oda, búvárkodtunk, találtunk egy hajóroncsot 5 m mélyen, nagyon szép halakat meg különféle élőlényeket láttunk, hoztam is haza tengeri szivacsot meg rákot, stb. Voltunk homokos parton is, de a nagyon nagy %-a sziklás és tengeri sün-ös a város is gyönyörű bár mindegyik ház félkész kb. Komolyan mondom, alig találni olyan házat ami tényleg 100%-ig kész lenne. Túrázgattunk is, lazultunk és sokat röhögtünk, meg együtt voltunk. Nagyon jó volt, remélem hamarosan lesz alkalmam megint utazni. Az a 8 óra kocsi út nem túl kellemes, de addigra már busám lesz és 3 óra alatt leérek Zadarba no pár kép:
Ádám már annyiszor mondta, hogy majd ha élőbe látom, elhiszem. Huli majd megszakérti azt a frézit és úgy fog suhanni mint még soha. Rakok fel 1-2 képet. Nagyon szép helyeken voltunk Betina kikötőjében, Murter szigetén, de mászkáltunk sokfelé. Trogir, Vodice, Krka vízesések, Sibenik, Split stb...1600 km-t mentünk összesen. Gyönyörű tájakat láttam, hatalmas hegyeket és hát a tenger...életem első tengere amit láttam, csodás élmény volt. A Horvát lányok még 100x szebbek mint a Magyarok, pedig itthon is látni 1-2 szépséget. Az emberek sokkal lazábbak, nincs pörgés, mindenki megy a maga tempójában, csinálja a dolgait...na most megyek, majd jövök 1 óra kb és rakok képet, meg mesélek
Mennyi az a magas fogyasztás?
Nekem 5-6 liter a fogyasztása 17-42 a lánckerék áttétel, és 140/80-18as gumival.
A fordulatszám pedig nem megyen 5ezer fölé,a kilométeróra meg 150km/ó max.
Sziasztok.szétszedtük vagyis még folyamatban van a karburátor szétszedése és észrevettem hogy az egyik suber tű gumi membránján van egy kis lyuk egy gombostű nagyságu az nagy gond,
Igen tudom hogy 500-asod van.
Köszi az infót, én még próbálkozok a megfelelő beállítással.
Nálam jelenleg középen van a tű, a keverékcsavart tegnap tekertem vissza 2,5-ről, 2-re, de kicsit rosszabb lett.
Nálam folyamatosan kevés az anyag 5000 körül, tök mindegy hol a tű. Mondjuk középnél lejjebb még nem tettem, de így is magas a fogyasztása. Lehet ma megnézem ma főfúvókát.
a cimborád itthagy minket, úgy néz ki Ádám vesz egy gsx-et
(hosszú évek kitartó aknamunkájával végre sikerült elérni )
Huligánnak lehet megdöglött a generátora, de átírta a vasat
Én majdnem befejeztem a gép átépítését, már elöl is az FZR futómű van a gépben. Jött 1-2 új játékos, de nem aktív fórumozók.
Dióhéjban ennyi...
No mesélj, képeket akarok
Emre,nekem 500-am van,annak asszem 107-es a főfúvóka,a súbertű fentről második nútban van,alapjárat meg 2 fordulat.Így fürge,jól húz két személlyel is,de nem eszik többet 6 liternél,igaz nem is húzom nyélgázon!
Nekem 5-6 liter a fogyasztása 17-42 a lánckerék áttétel, és 140/80-18as gumival.
A fordulatszám pedig nem megyen 5ezer fölé,a kilométeróra meg 150km/ó max.
Köszi az infót, én még próbálkozok a megfelelő beállítással.
Nálam jelenleg középen van a tű, a keverékcsavart tegnap tekertem vissza 2,5-ről, 2-re, de kicsit rosszabb lett.
Nálam folyamatosan kevés az anyag 5000 körül, tök mindegy hol a tű. Mondjuk középnél lejjebb még nem tettem, de így is magas a fogyasztása. Lehet ma megnézem ma főfúvókát.
(hosszú évek kitartó aknamunkájával végre sikerült elérni
Huligánnak lehet megdöglött a generátora, de átírta a vasat
Én majdnem befejeztem a gép átépítését, már elöl is az FZR futómű van a gépben. Jött 1-2 új játékos, de nem aktív fórumozók.
Dióhéjban ennyi...
No mesélj, képeket akarok