Én azt csinálnám a helyedben hogy egy próbát megejtenék vele. Nincs nagyon messze tőled. Esetleg még alkudni is lehet belőle valamennyit, mert régóta hirdeti.
Én nem hiszem hogy 8k-ért eladnám, valszeg ha tekercselni kell az többe kerül. Esetleg írj a bontós topikba Súgóék biztos válaszolnak, vagy az elektromos topikba. Van ott egy tag az elektro-motor nick-el, ő foglalkozik javítással.
Meggyüttem Kajdacsról. Jót keveregtem mert nem tudtam Kölesdnél merre kel menni. Volt kb. 4-5km út egy töltésen is Medinától Kölesdig. A tököm tele volt mire megérkeztem. Nem is volt kedvem maradni.
Nekem jó a generátor, viszont a lámpát be kell állítani, mert kicsit felfele szór. A karbi még mindig nem százas. Az egyik telószár szarni ment. Amúgy egész fasza lenne a futómű mivel reggel beletettünk 1-1db 2cm-es távtartót a rugók alá.
lehetne, összedugom usb-vel, de csak tölti. van a kártyához usb átalakító, de az sem látja. van telepítő cd hozzá, feltelepítettem, de nem találom a progit sem, és nem látja a kamot sem...csak tölti
Na húzok aludni. Jóccakát