Hali üdv itt. Szerintem nem lehet oda átrakni elég vékonyka az anyag ott. vagy gyártass 1 rövidebb kutyacsontot vagy venni kell 1 et ami kb 20000 ft. ITT
Sziasztok!
Még mindig nézegetem az FZR600-asokat. Az lenne a kérdésem, hogy a km vissza állítás mennyire lehetséges ennél a motornál?
92-es évjáratnál keveslem a 33000km-ert.
Na 1 kis pihi.
Értem amit próbálsz elmondani, rárakom és bevillan pár szám 1 másodpercre és vissza 1 re. nem férek be az alsó gen csavarhoz a vízcső miatt holnap veszek 1 kulcskészletet.
Van valakinek eladó generátor sos be? Emre az 1000ből nem maradt?
Ábrus neked mindig minden van.
Hoznak ma aksi töktőt felrakom, holnap összerakom átnézek megint mindent szétbontom a vezeték köteget hétfő próba.
Sziasztok,FZR tulaj lettem .Tennék fel néha hülye kérdéseket .
Melyik lyukban magasabb a motor hátulja,a jelenlegiben vagy át kell tennem a másikba?
91-es 1000exup
Robi,van egy csatlakozó a generátortól,a benzintank alatt,vagy mögött keresd,ha ott rossz a kontakt,elégtelen a töltés.Lehet hogy egy vagy két fázistekercs zárlatos,én így jártam,de lehet a fesszabályzóban is zárlat.Keféket ne keress,a 600-nak állandó mágnesű öngerjesztéses három fázisú generátora van.Ez egyszerűbb generátor mint az 1000-é,viszont a fesszabályzója bonyolultabb.
Bocs,a feszültség mérést Róbertgida csinálja!Erni, a karbihoz csavarhúzó és imbuszkulcs kell,és kell még egy 7-es villás,vagy csillagkulcs levenni a súbertű házát rögzítő csavart,ezt óvatosan húzd majd meg,mert Huli már egyet letört belőle!
Sziasztok.a karburátor szétszedéséhez milyen szerszámot szerezzek be ?.az összerakásnál kell valami tömítő anyagot használnom?Holnap a munkahelyen csinálnám de ahoz ma kéne beszerezni a dolgokat.köszi
Az enyém sem megy! ,
eddig néha -néha magához tért,most viszont sehol semmi
nem elegendő a töltés
1 feltöltött akkuval kb 50 km-ert megyek,utánna vége
olyan mint 1 elektromos bicaj ,ha menni akarok vele rádugom a töltőre 1 fél napra
Sziasztok.a karburátor szétszedéséhez milyen szerszámot szerezzek be ?.az összerakásnál kell valami tömítő anyagot használnom?Holnap a munkahelyen csinálnám de ahoz ma kéne beszerezni a dolgokat.köszi
Istenem,de nehéz így távjavítani,ha a másik kukkot se ért hozzá. Huli,tedd azt a műszert 200-ohmos állásba,és mérj rá arra a két kefe kivezetésre.Ha úgy is szakadást mutat a műszer,(bal oldalon 1-es)akkor vagy szakadt a forgórész,vagy nem adnak át a kefék.Egyébként generátorból jó ha beszerzel tartalékot,ilyenkor csak gyorsan kicserélnéd,aztán hajrá.
Még mindig nézegetem az FZR600-asokat. Az lenne a kérdésem, hogy a km vissza állítás mennyire lehetséges ennél a motornál?
92-es évjáratnál keveslem a 33000km-ert.
Köszönöm!
Értem amit próbálsz elmondani, rárakom és bevillan pár szám 1 másodpercre és vissza 1 re. nem férek be az alsó gen csavarhoz a vízcső miatt holnap veszek 1 kulcskészletet.
Van valakinek eladó generátor sos be? Emre az 1000ből nem maradt?
Ábrus neked mindig minden van.
Hoznak ma aksi töktőt felrakom, holnap összerakom átnézek megint mindent szétbontom a vezeték köteget hétfő próba.
Melyik lyukban magasabb a motor hátulja,a jelenlegiben vagy át kell tennem a másikba?
91-es 1000exup
eddig néha -néha magához tért,most viszont sehol semmi
nem elegendő a töltés
1 feltöltött akkuval kb 50 km-ert megyek,utánna vége
olyan mint 1 elektromos bicaj ,ha menni akarok vele rádugom a töltőre 1 fél napra
http://youtu.be/B4LhjsCegnk
Ki tudtam venni a fesszabályzót is megint vésni kellett.