Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kiveszed a gázkarból is és mozgatod ha akadozik akkor szálkás.
Ez az a camping öcsém megkérdezi lehet e valami kedvezményt nekünk kapni mondtam 20 körüli fő részére. Felhívja haverját
azt hogy nézzem meg hogy szálkás e
Nemtudom ez e az de estig kiderítem csak megjött a qrva égi áldás ebbe a pillba esti sötétség van kint.
Úgy látom itt nem idegenkednek a motorosoktól:http://www.medianocamping.hu/?...
Fú mit rajtoltam homokzsákolni kellet a kajálda ajtót mert ha ömlik akkor alatta befolyik a kajáldába.
Itt most jön az eső és nem fogom látni a motogp-t
Még semmit mert öcsém nem érem el.
Ömlött az eső kb:10 percig és most elállt és süt a nap.
Na és mit mondtak?
Nekem sürgős csak ma itt volt a fél vezérkar és átadás átvétel volt most mentek el végleg a filmesek.
Háhá kisöcsém osztálytársának Pécsnél pontosabban Sikondán van kempingjük rákérdezek hogy mennyi? Okés?
Szerintem nem drága. Az a kérdés hogy mennyire tolerálnak egy ilyen elvadult motoroshordát mint a mienk. Meg tudni kéne hogy hányan megyünk,hogy elférünk-e ennyien.(de jól néz ki)
Jó,nekem nem sürgős,Ábrus meg ad neked egy másikat.
Papa holnap tudom mert el voltam nagyon havazva reggel feladom
99,6% hogy átégett a forgórésztekercs,van itthon egy ilyenem is. Beszéltem vele,mondtam hogy mérjen rá de már becsomizta. Itt viszont dörög az ég és olyan sötét lett mintha este lenne.
Basszameg neked kézigránát kell és vékony drót!
Mielőtt bárki arra hajlamos félreértené , ez NEM randi:
Mehetünk 1 ütt ha felveszel Újvároson
Irtó jó srác vagy! Kíváncsi leszek mi baja lehet a generátornak,remélem holnap megjön.
Ábrus! Ezt találtam legjobbnak,Orfű!Csak az a gáz,hogy megnyílt az Aqua park,és teljesen elszálltak maguktól. Sajna az árból nem engednek,de szép a környék is. Az Aqua park nyitva lesz szeptember végéig,ezért nem nagyon van szállás ennyi egy helyen.
Még nem de már becsomagolta.Mivel nekem egy zsír új van fent,én meg az előbb adtam fel neki az én tartalék generátoromat. (állati rendes vagyok mi? )
Huli,postáztad a generátort?
A gázkarnak kell egy kis (1-2mm)holtjáték,de van a bal szélső karbi mögött egy alapjárati fordulat állító csavar,a benzincsap előtt benyúlva lehet elérni,lehet hogy azon kell egy kicsit vissza tekerned.A másik meg hogy ha túl szegény a keverék,akkor is hajlamos fordulaton maradni,vagy csak sokára esik vissza a fordulat alapra.
A bowden belsö nincs kiszálkásodva véletlenül?
A miatt is szorulhat.