Thomasom,hát még Szegeden milyen meleg van!Ráadásul az asszonnyal ki kellett mennem a piacra,de azt nem mondta előre,hogy 15 kiló dinnyét,meg barackot,paradicsomot kell haza cipelni!
Huli,üzenj az Emailomra,(adatlapomon)és elküldöm a postacímem.Hétfőn küldd el nekem azt a generátort,és megnézem mi gondja van.A javítási költség nem lesz gond,én dolgozom a legolcsóbban!
Igen, és egy idézet Ábrustól:
"A keverékcsavart kitekerve egyre több benzint adsz, ezért emelkedik a fordulatszám de 3,5-4 fordulattól már nincs jelentősége ezért max.3 fordulat legyen, több ne."
És ezért,meg mivel komplett egység a feszültségszabályozóval,bontottan is elég kemény pénzekért mozognak.(de ha nagyon kell,akkor Neked akad még egy az asztal alatt)
Itt vagyok nyugi csak délelőttös voltam,utána meg kerti parti volt anyáméknál,most jöttem meg.
Természetesen van generátorom is. (egyébként a motorrevü nagyon régi ezres használttesztje szerint hajlamos átégni rajtuk a generátortekercs)
Mivan uram nyaralás közben ilyen estéi orákban unatkozol ,hogy ide irogatsz ! ilyan aranyos és bájos barátnő mellet mint a kriszti én nem itt tölteném az időt ,
Természetesen rendeltem egyet, a biztosító lemezzel együtt. Mivel csak egy sima anya van rajta, és rendszeresen leesik. De lehet félreértettük egymást a boltossal, mert először csak a lemezt rendeltem meg, és utána szóltam nekik telefonon, hogy jöjjön egy anya is. Viszont előtte FZR1000 cuccot hoztam el tőlik, lehet arra emlékeztek hogy olyan gépem van.
De már az esztergályosnál van a minta, hétfőre elkészül.
Azt tudom hogy valami nem kóser a gépemmel, nem véletlen AF-es a váz. Meg a moci is régebbi lehet a forgalmiban feltüntetettnél. Valszeg a blokkhoz átnyomták a vázat.
Egyébként 1FN017749
De, rohadtul meleg van........ Hűűű..
Még jó, hogy a ház viszonylag hűvös. Pedig, idebent is van 25 fok.
"A keverékcsavart kitekerve egyre több benzint adsz, ezért emelkedik a fordulatszám de 3,5-4 fordulattól már nincs jelentősége ezért max.3 fordulat legyen, több ne."
Természetesen van generátorom is. (egyébként a motorrevü nagyon régi ezres használttesztje szerint hajlamos átégni rajtuk a generátortekercs)
Természetesen rendeltem egyet, a biztosító lemezzel együtt. Mivel csak egy sima anya van rajta, és rendszeresen leesik. De lehet félreértettük egymást a boltossal, mert először csak a lemezt rendeltem meg, és utána szóltam nekik telefonon, hogy jöjjön egy anya is. Viszont előtte FZR1000 cuccot hoztam el tőlik, lehet arra emlékeztek hogy olyan gépem van.
De már az esztergályosnál van a minta, hétfőre elkészül.
Azt tudom hogy valami nem kóser a gépemmel, nem véletlen AF-es a váz. Meg a moci is régebbi lehet a forgalmiban feltüntetettnél. Valszeg a blokkhoz átnyomták a vázat.
Egyébként 1FN017749
Kb. két napja írtam hogy amit kaptam a bótból az 18x1-es, de a gépen meg 16x1,5-es van.