Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

AntiAdipex nincs ?Én meg 2kilót nem tudok magamra szedni (a jelenlegi 65höz).Zabálhatok bármennyit,max csak felpuffadok .Lehet az a k..va Mátra teszi?tegnap motorral,ma családdal .
Ja 100x jobb fogyókúra lehet a Mátrában motorozni 1 keményet.
Nem tiltott csak Magyarországon nincs törzskönyvezve. Megkérdeztem a dokit mielőtt elkezdtem szedni.
Húú, ezt én is árultam (volna, ha nem lenne tiltott). főleg csajok vették. de vannak ennél 100x jobb dolgok.
7400 30napra. 22200 1 kúra 3 hónap után kell 3 hónap szünet de addigra megszokod már és nem falsz mindent.
Eddig csak diéta volt tegnaptól már mozgás is.
35nap alatt -10kg 128voltam ma megmértem magam 118kg lassan kell mert a bőr nem tudna úgy visszahúzodni. még 20-25kg és jó is leszek. Bármit ehetsz de nem bírsz 1 pár falatnál többet enni és sok vizet kell inni napi kb 3 litert.
én 7400ft ért rendelem. És házhoz hozzák.
nem merték kiírni a weblapra az árát. Gondolom egy FZR felújítás kijönne belőle.
Eredmény? Csak diétázol, vagy mondjuk 10X körbefutod mellé naponta a stúdiókat?
Az nem baj Csak menjen mint a golyó. Marad nem variálok vele idén, majd télen úgyis szét kell kapni a fél motort. Lengőkar blokk és még kitudja mi.
oszt arra nem lehet inni? Érdekes...
A 16-os lánckerékkel 1literrel több a fogyasztása,mint a 17-es lánckerékkel.
Egyik se, étvágy csökkentő bogyó. Nekem nem kell nyugtató nyugis vagyok mindig csak meccsnapokon nem.
Na igen, az szopás.
Szív vagy nyugtató bogyó?
Egyik se jó.
Sajnos 35 napja nem piálhatok mert gyógyszerezek itt van 2ü bor a hűtőbe és nem ihatom meg
Mindent kinyitottam.
1 sört is.
Mekkora az eredeti lánckerék méret? 16 vagy 17es ?
Itt most qvajó.
mindent kinyitottam.
kellemes 24 fok van.
Itt reggel volt 1 kisebb eső de olyan fullasztó párás levegő van alig élek. Ömlik a víz rólam.
itt Szegeden csak pár csepp esett,
Oké zsoké,majd nézek jó kis rozsdamentes csavarokat a TMK-ban,sőt van menetes száram is,abból is tudok csavart csinálni,ha hosszabb kell.
Itt most szakad az eső. Vihar van. Elmegy az áram, visszajön. Még jó hogy a lapos akkuja bírja.
Siker fény csillogás kijött. Reggel feladom expressz ajánlva. Gyula mester ha szépen megkérlek azt az 5db csavart kicseréled nekem ami benne van. . 17 es a lánckerekem és nézzétek nem lóg ott a lánckerék aljánál onnan felfekszik a müa láncvezetőre nem?
Ennyi