SM szettet én is akarok, merhogy az van unokaöcsémnek.
Ideiglenesen feldobom hátra egy Suzuki EKO hátsó lámpáját, hogy az is legyen. Oszt Kingát megtanítom vele motorozni.
Közben kiderült róla, hogy TOP henger van fenn(Pollini), és a gyári 14 mm-es karbi helyett 24-es van fenn. Az is kiderült, hogy a másik moci (MBK Booster Spirit) pedig, szét van kopva. Húzom a gázt, és ahogy a variátor engedné menni, ledadog, leáll. Kérek majd kölcsön egy kompresszió mérőt.
Vajh mi pénz lehet benne egy felújítás?
PC-s kérdés: Vettem egy sisak kamerát. van benne egy 2gigás micro sd kártya. Nem látja a számítógép, az eszközkezelőben egy sárga 3szög van neki. próbáltam frissíteni az illesztő programot, de azt írja, hogy a legfrissebb van rajta. A telefonba beteszem az rendesen kezeli, ami a telfonban van 8gigás sdhc az jó a számítógépben is tökéletesen működik....
Aprilia telóba otthon vagyok. Alul volt 1 csavar azt kitekerted és kijött a telószár ez tök ok mert az a csavar tartja azt a menetes szelepet felülről lehet leengedni. leveszed a teló tetején a kupakot ami a villahídba van befogatva megtolod a mentes szelepet felfelé és van ott 2db félköralakú ék azt kiveszed és alul kicsúszik. az olajat meg okosan kell beletölteni összerakod a telót de a felső kupakot nem rakod még rá és megemeled a telót és az ékes szelep felemelkedik és mellette kell bejátszani az olajat nem lesz 1xű de megoldod.
megnéztem a képet a tengejt ahol belerakod ott alulról körépen kellene rögzítened egy anyával +egy zézalátét hogy nefojon az olaj, és ami fent látszik menetes szár azt kel az anyával rögziteni (meghuzni)
nem lett volna szabad szétjönnie a telónak általában egy zéger rögzíti a gumi anyagátol függ hogy othol meg tudod e csinálni ha nagyon kemény akkor nehéz szerelni
segiccsetek máá légyszi.
Kiszedtem a kereket az RX-ből, mert a szelep szószerint kivan szakadva. Kijött a telószát vagy mi is... Ez hogy a tökömbe jött ki? Kicsit sokat kinlódtam a tengely kivételével, de ennyire nem izélkodtam vele. Mindenesetre kijött, és telefolyt a papucsom olajjal.
Hogy kő ezt visszarakni?
Én ennek a viszonylag széles guminak nekitook állni? Vagy csak gumis tudja kivenni a belsőt.
Ideiglenesen feldobom hátra egy Suzuki EKO hátsó lámpáját, hogy az is legyen. Oszt Kingát megtanítom vele motorozni.
Közben kiderült róla, hogy TOP henger van fenn(Pollini), és a gyári 14 mm-es karbi helyett 24-es van fenn. Az is kiderült, hogy a másik moci (MBK Booster Spirit) pedig, szét van kopva. Húzom a gázt, és ahogy a variátor engedné menni, ledadog, leáll. Kérek majd kölcsön egy kompresszió mérőt.
Vajh mi pénz lehet benne egy felújítás?