Sziasztok!
Gondoltam először nektek ajánlom fel, mielőtt feldobom a vaterára.
Acer Veriton 7600G V2
2,6-os P4 (nem celeron) hozzávaló alaplap integrált vga-val, de van rajta AGP port is. 512 DDR (DDR1), 40 Gb Hdd, floppy, combo drive (cd író, DVD olvasó) Ajándék bill. (választható, mindkettő multimédiás, + egér + tápkábel.
Extrák: előlapi usb, és hang + egy mikrokapcsoló révén ha nincs fenn a ház oldala, nem kapcsol be a gép.
Leszervizelve, kitakarítva (táp is) mai napon még 25 nap garancia.
Csak most csak nektek:
tíízzzezer foorint... azaz 10 e HUF
Ha valóban hibátlan generátort teszel rá a mostani helyett,és a generátorcsatlakozó átad rendesen,akkor lennie kell töltésnek!Gpz-nek:akkor javaslom szerezz egy színes villamos rajzot,és teljes egészében át kell nézni a motort,mert valami komoly buherálás történt vele!Nemrég valaki tett fel egy színes rajzot,tegye fel mégegyszer.
a modulból kijövő vezeték (piros fekete)az nem biztos hogy jó helyre lett visszakötve mert a reléhez menő piros feketére van rákötve ezt nem tudom jó e mert mikor elhoztam beindult de csak otthon tudtam kipróbálni ki húzattam és ekkor ment ki a bizti és az aksinál volt egy kis sav is kijőve
A trafókra egy sárga/piros,és szürke/piros vezeték páros megy.Ha indítózol,testhez képest a piros vezetékeken +12V-nak kell lenni.Ha nincs,akkor a riasztóhiánya a ludas.
A riasztóra rá lehet kötni a gyújtás tápvezetékét,így ha valaki csavarhúzóval fel is töri a gyújtáskapcsolót,amikor beindul a riasztó leállítja a motort.Ha ilyen gyújtásblokkolós riasztó volt benne,akkor meg van bontva a gyújtás tápkör,azt újra össze kell kötni.
A háromohm sok,1.8-2.2 között írja gépkönyv,így nem tud annyi áram átfolyni rajta,ami elég teljesítményt adjon neki.Ha előtted már valaki buherálta a villamos rendszert,akkor nem ártana teljesen átnézni.Igen,én raktam minden hengerre külön Lada trafót,de csináltam hozzá egy meghajtó egységet is,mert a gújtásmodul nem bír el négy trafót!
nekem is exup van ! és oda nem tudod átrakni annak az agyári helye ahol van most ha emelni akarsz akkor más beavatkozás kell ( K.hosszabit,vagy akármi bármi lehetséges )
daogyula
köszi a tanácsot megmértem a trafókat én 3 ohm-ot mértem a motoron megmértem egy mz trafót de azon 4-et mértem ilyenkor mi van azért mértem meg mert olvastam a fórumon hogy 4db trafót szoktak bekötni trafócsere miat. A mocit most vetem és kikötötte az előző gazdája a riasztót lehet hogy valamit elkötött rajta?
-Nagyii nem láttad a gyógyszeremet?Az volt ráírva hogy LSD. -Szarok én most a gyógyszeredre, inkább segíts kizavarni ezt a kurva sárkányt a konyhából!:'D
kb: ennyire értem mit beszélsz,ki lett mérve,nincs elég töltés ez tuti
de 1edül szerintem nem tudok továbbmenni
a csatlakozókat amit írtál már rég kicseréltem csokira,ez volt az első dolgom,mert szétolvadt
de nem vagyok villamosokos asemtomholvanafeszszabályzómeghogymiatökömaz
A számtárcsák közt kis közlőkerekek vannak,azok tartják és léptetik a tárcsákat.Ha azoknak a tengelyét finoman kijjebb feszíted,át lehet léptetni a számtárcsákat.De nem azért mondtam,hogy csaljatok!
Gondoltam először nektek ajánlom fel, mielőtt feldobom a vaterára.
Acer Veriton 7600G V2
2,6-os P4 (nem celeron) hozzávaló alaplap integrált vga-val, de van rajta AGP port is. 512 DDR (DDR1), 40 Gb Hdd, floppy, combo drive (cd író, DVD olvasó) Ajándék bill. (választható, mindkettő multimédiás, + egér + tápkábel.
Extrák: előlapi usb, és hang + egy mikrokapcsoló révén ha nincs fenn a ház oldala, nem kapcsol be a gép.
Leszervizelve, kitakarítva (táp is) mai napon még 25 nap garancia.
Csak most csak nektek:
tíízzzezer foorint... azaz 10 e HUF
Nembaj lesz generátor és sok szép új dolog a mocira.
Amit olyan áron alul árultak 240ért aztán 290 ért?
köszi a tanácsot megmértem a trafókat én 3 ohm-ot mértem a motoron megmértem egy mz trafót de azon 4-et mértem ilyenkor mi van azért mértem meg mert olvastam a fórumon hogy 4db trafót szoktak bekötni trafócsere miat. A mocit most vetem és kikötötte az előző gazdája a riasztót lehet hogy valamit elkötött rajta?
kb: ennyire értem mit beszélsz,ki lett mérve,nincs elég töltés ez tuti
de 1edül szerintem nem tudok továbbmenni
a csatlakozókat amit írtál már rég kicseréltem csokira,ez volt az első dolgom,mert szétolvadt
de nem vagyok villamosokos asemtomholvanafeszszabályzómeghogymiatökömaz
Valószinüleg kutyacsont cserével kell megoldani.
Most cseréltem olajat az FZ 750-ben, 94450-kilométernél.
Van itt valakinek 100000-kilométer a motorjában?