Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. Gyulám 1 ilyen feszmérő mennyiből jön ki
500-om van,egy nulla lemaradt.
Üdv,ha senki nem válaszol,akkor majd én.Nekem ugyan 50-am van,de majd ugyanaz mint a 600-as,Qurai Ferinek,Róbertgidának és Thomasnak van 600-a.Először is:a 600-nak is több altipusa van,az amerikai változatba (C:California) beépítettek egy légszelepet is,de az csak plussz hibaforrás.A 94-95 ös évjárat a legerősebb 98 lóval,de az első 89-es széria is 92 lovas.Mivel öreg gépről van szó,biztos hogy legalább egyszer már buktak vele,nagyon ellenőrizni kell,az első villák nem-e görbültek,a két kerék egy nyomon fut,vagy nem,mert ha nagyobb sebességnél beszitál az eleje,vagy kanyarban kitör a hátulja,neked kampec.Ezeknek még ásványi olaj kell,amit szűrővel 5-6000 km.-nél ajánlott cserélni.ennek is hengerenként külön karbija van,amit időnként össze kell hangolni(karbiszinkron),szelephézag beállítása szintén ajánlott időnként,mert ezeknek még fix a szelephézag,nincs automatikus utánállító.Az enyém is túl van már 50000km.-en,most kapott új gyertyákat,olajat szűrőt, kicseréltetem a vezérműláncot meg beállíttatom a szelephézagot,a karbiszinkront már meg tudom csinálni,aztán egy darabig nem lesz vele gond.Egyébként itt a fórumon mindig lesz aki segít,sőt szeptemberben lesz egy márkatalálkozó is!
Köszi a segítséget! Már túl vagyok rajta,mármint a festésen és elég tűrhető lett.Nem a friss festésről vált a lakk,hanem a régiről azért kellett újrafújni.Azért volt vele szopás,míg a régi lakkot leszedtem mindenhonnan. Azért még egyszer köszi!
Sziasztok!

Most lett meg a korlátlan jogsim. FZR600-ason vezettem végig, és nagyon megszerettem. Most egy ilyennel szemezek.
Írjatok pár sort a motorról, alkatrész beszerzés, valami típushiba?
Illetve ezek 91-95-es évjáratúak amiket nézegetek, ezeken már jönnek elő komolyabb gondok a blokkban? km-ben mennyi a sok?
Hogyhogy ennyire kevés van eladó belőlük? Olvasom mindenhol hogy amerikai modell, ez mit takar?

Köszönöm a segítséget!
Még lehet írok majd pár hülyeséget is.
Ha pezseg az akku,az gáz,nem dolgozik a fesszabályzó,és túltölti az akkut.És beteg akkuval az indítózás is nehézkes,leesik a feszültség,de lehet kefe,vagy tekercszárlat is az indító motorban!
Én ezért tettem rá feszmérőt Tamás.Mikor megvettem ennek is,meg az előző Gilerámnak is sz*r volt a fesszabályzója!Úgy látszik idősebb gépeknél tipushiba a fesszabályzó.
ja hát persze gondolhattam volna én csak egy használtra gondoltam nekem mindig az ugrik be elöször
Nézem.
Csövinek e-mail küldődött.
De nekem aranyozott hajtókarcsapágyakkal kell.
Reggel irány kakucsring, éss az élvezet!
a könnyitett fő tengö 50 ből is kivan ha amcsibol szerzel egy blokkot
Azt hiszem pár napig hagyom őket izgulni,tanulják meg hogy hol a helyük!
Nálam első a kocsma,az asszonyok csak utánuk,afrika meg álljon sorba! Mert velem aztán NEM LEHET!
Bár ha jobban belegondolok 6,5M+5,2M=11,7M amiből már kijönne egy-két könnyített főtengely az FZR-be+lenne még két csajom az asszonyon kívül. Csak ki kell mentenem mind a kettőt afrikából(de szólhatnának a barinőknek is,hadd csörögjön a kassza)
Meg vagyok győződve róla hogy Alise sohasem tenne velem ilyet mert hát Ő( ) szegénykém olyan ártatlan szerencsétlen sorsú virágszál(egy fekete árvácska )
Míg a másik az sunyi.Nem ígért képet sem.

http://hu.spam.wikia.com/wiki/...
akkor nekem meg átpaszolod az 5.2 set és nekem is jut valami a milliokbol és igy legalább osztozhatunk (lesz ebből még uj fzr )
Tehát feltűnt a konkurencia(csak nem tudom hogy cégen belüli-e?)
Döntenem kéne,de hát 6,5M$ mégiscsak több mint 5,2M$ Nem? Ráadásul Alise még kedves is +képet is küldött magáról.(aranyos lány,megtartom)
DE felvetőőődötttt egy sötéééét ááárrrnyééék (darrrrk shhhhhadow)maaa déééllutááán ( ):

Harmony Atif harmonyatif4@gmail.com
Címjegyzékbe vele!
Címzett: . .
Másolatot kap:
Tárgy: legyen szíves olvas és válaszol sürgosen / -ból elvét Összhang Atif ..........please read and reply urgently/ from miss Harmony Atif
Érkezett:
Ma 16:12

a legdrágább ,
Hogy van ma , és remélem ön -ban jó egészség?
én eldöntött -hoz kapcsolat ön miatt az én -m bemutat helyzet , én tartózkodás -ban egy közlegény emberszeretet szervezet alatt Csitt! Budi Templom itt -ban Ouagadougou Megfojt Faso és én imádkozik amit Isten akarat érint szíved -hoz ért és add nekem -a segít? kéz
én elvét , Összhang Mohamed Atif , 24 éves , egy orvosi hallgató , apám -ból áldott memória név szerint kés? Miszter. Mohamed Atif ki volt a egy igazgató -val CNPC olajtársaság -nél Khartoum finomító -ban Szudán , volt megölt mentén mellé áll az én -m szeretett anya és -unk család ház megégett legy?z lázadók által közben a utolsó krízis az országomban
én most írás ön -ból Ouagadougou Megfojt Faso hol én menekülés átmen? út , és most keres menedékhely -ban egy közlegény emberszeretet szervezet alatt Csitt! Budi Templom itt -ban Ouagadougou Megfojt Faso , megtalálhatod több -ból az én -m történet átmen? a következ? telek a Hálón
bbc hírek http:/news.bbc.co.uk/2/ szia / Afrika /6469857.stm
tudom szabad csoda miért én olyan hamar hatásos ön körülbelül mindez , egyenletes nélkül látás vagy megértés ön teljesen jól , igazán valami bennem mond én amit ön egy jó személy és azt hiszem én nem rossz
tömören én akarat szeret -hoz kitakar kicsi több magamról -hoz ön és én lát ha tudod segít -hoz áthelyez én -hoz országotok azért ÉN tud folytatódik -val az én -m tanul és volna egy új élet , és legyen szíves ez egy kicsi kiválaszt és én képvisel veled -hoz eltartás ez -hoz önmaga egyedül amíg minden van ill?en rendez és végrehajtható , akkor én akarat jön ?hozzá követ ön -ban országotok
nekem van a összeg -ból $5.2 Millió mint egy örökség -ból az én -m kés? apa melyik én akarat szeret -hoz invesztál -ban országotok -val segítséged , az ok miért szükségem van segítséged van azon alapszik a oktatás az én -m kés? apa adott -hoz part -hoz mentesít a alap számomra évesen 24 átmen? egy külföldi ki tud segítsen nekem -hoz invesztál a alap bölcs , és volt az én -m apa vágy értem -hoz él -ban egy külföld , tehát a part akarat nem mentesít a alap számomra nélkül a segít -ból egy külföldi mint apám tanított a part
ez alap van letett -ban az én -m kés? apa bankszámla egy kézzel -ból bankot ad itt -ban Megfojt Faso és készülök ad ön minden a részlet kapcsolat mert a pénzt akarom -hoz lenni átvitel -hoz -a számla el?tt én jön ?hozzá követ ön -ban országotok , szükségem van -a sürg?s válaszol -ból -a képesség -hoz fogantyú ez értem azért meg fogom mondani ön a következ? lép mert szeretnék venni -t hagy ez menekült kempingezik amint lehet , élet itt van számomra egy pokol , nem szerelem , nem ragaszkodás és nem kellemességek , több fontos , én szerelem az én -m tanul és itt semmi van esemény és emberek itt van nem barátságos , én igazán suffering|szenvedés ebben hely , ez túl fájdalmas , de remélem -val segítséged -hoz transferring a alap -ban -a számla , én volna egy jobb
tehát kedves hadd tudjam meg -a készenlét segíteni neki én és igérem -hoz mindig lenni szép és h? -hoz ön
én akar ön -hoz küld -a kép és -a telefonszám számomra azért mi tud beszélgetés átmen? telefon és én akarat is szeret hallani hangod
köszönöm és Isten áldjon minket ön?szintén öné
összhang
Kedvesem már válaszolt is (kezd rámenős lenni a drága ):

Szia Drága,
Hogy van ma, remélem, jól vagy.
l írok, hogy tudd, hogy én fogadott el a mail, és én köszönöm
Ennyit a aggodalomra rólam, ahogy már mondtam, hogy iam él a menekülttáborban.

Ebben a táborban nekünk csak megengedik, hogy menjen ki a táborból csak hétfőn és pénteken a weeks.Its épp mint egy a börtönben való tartózkodás és remélem isten báj által, az I. és a segítségére fog kijönni ide soon.We Nem t semmilyen rokonaim most ki tudunk menni minden kedves rokonok elfutott a háború közepén.

Az egyetlen személy, aki nekünk most Rev.Pastor beüt Johnson, aki a tiszteletes felelős miniszter az egyház ebben a táborban (CHRIT DE Szabadító MISSION).

Ő nagyon kedves volt velem, mióta jöttem itt de nem élek vele inkább élek a női szálló mert a tábor van két szállója egy embereknek a másik women.The kijöttél + 221 774678600 Nyugodtan hívj az ő száma. Ha kiáltasz és azt mondja neki, hogy beszélni akarsz velem ő fog engem a szállóban.

Menekültként itt nekem nincs semmilyen jog vagy kiváltság semmilyen dologra legyen ez pénz vagy bármi mert ez ellene van a törvény e country.I akarok visszamenni a tanulmányaimat, mert csak részt vettem az első évben, mielőtt a tragikus baleset vezető én is ebben a helyzetben most került sor.

Kérem, hallgassa meg ezt, már a késői apám nyilatkozata / számla betét és halotti bizonyítvány itt velem, amit küld neked ez utóbbi, mert amikor ő volt életben is letétbe helyezte a pénz valami összegét egy vezető bank Európában, amely használta a nevemet mint a legközelebbi rokon, a kérdéses összeg 6,5 $ (hat ötszázezer USA dollár).

Tehát én, mint te segíteni nekem átvinni ezt a pénzt a számlára és azt meg can send me some pénzt attól, hogy én készülhessenek enyém az utazásdokumentumok hogy jöjjenek át hogy találkozzanak veled. Megtartottam ezt a titkot embereknek a táborban itt az az egyetlen személy, aki tud róla, a Reverend, mert olyan, mint egy apa nekem.

Tehát a fentiek fényében azt fogom szeretni, hogy tartsd meg azt magadnak és ne mondd el senkinek mert félek a kioldó az életem és a pénz, ha az emberek sikerül tudnia erről. Emlékezz adok Mindezen információk miatt a bizalom I leváltották a you.I, mint becsületes, megértése és Isten félve embereket, igaz és a látás egy embere, és szorgalmas.

Kedvenc nyelvet az angol, de mi a nyelv a francia, de beszélek angolul nagyon folyékonyan, mert mind az én apám és anyám tanult Európában. Időközben azt fogom szeretni, hogy hívj engem, mint mondtam én sokat mondani.
További szép napot és gondolj rám.
Váró hallani tőled mielőbbi
Köszönet és továbbra is áldott
Tiéd a szerelemben.
Alise,
Na mentem alukálni jó éjt skacok.
Aha megsasolom holnap csak 10 perc alatt bedögöljön vicc.
Szedd ki az akksi dugóit, indítózzál és nézzed melyik cella pezseg. Merha valamelyik pezseg tereléskor, akkor az zárlatos. Kuka.
NA mivan mindenki szuszókál?