Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én akkor is várok,ilyen autóm még nem volt.
4 év alatt csak gyertyát,olajat,és féktárcsát cseréltem
semmi olajfogyasztás, CO gyári értékeken belűl,pedig kapott már a kicsike,nem akarok kibaszni vele
Lehet azért mert már a motor sem gyári,így nem a gyári beállítások kellenek neki?És ha nem 1 forma a hengerekben a kompresszió?Akkor nem ugyanaz az anyag kell mindegyiknek
Vagy kussoljak? mert hülyeségeket beszélek?
Amúgy melegen mindig mást mutat, mint pár nap állás után,vagy hidegen sztem
Én is akarok az autóba etanolt, elolvastam már mindent amit írtak róla...
Ja de magától miért baszódik el Gida nem érted szombaton úgy raktam le hogy jó ma meg már úgy inditottam hogy nem addig oda se néztem a motorra érted nem érted.
A tanulság gyári értéken van akkor miért nem jó.
Gyula nem is kérdeztem : megkaptad a píííííízt? ? ?
Tanúság: nem piszkálunk amíg megy,amíg jó
a rosszat lehet javítani,de a jót csak elbaszni
szia Ultrasz
Az akkumlátor nem merült egy kicsit?
Akkor is nehezen indul,ha kicsit meg merült az akku.
Itt a srácok 50-50 % ban használják,és azt mondják h nem éreznek külömbséget.Van aki 3.2 es mercibe teszi,ő sem panaszkodik.Havi 2-3 tanknál azért már észrevehető a pénztárcán nemtom hogy merjem-e ,tökéletes motor van a kocsimban kár lenne elbaszni.
Nem kell hogy hozzányúlj, nekem is lerázódott.
Ahhoz nem nyúltam papa a közelébe sem jártam mondom 5 napig hozzá se nyúltam ma indítottam először múlthét szombat óta akkor repült.
Nézd meg a pipákat rajta vannak e rendesen. Engem már szopatott meg.
Virsli gumival jobban megy a motor,és kevesebb a fogyasztása is.
Most lekapom a karbit és bekukkantok hogy mi a fakk van.
Hali. De eddig ezt se csinálta amíg nem nyúltam hozzá hogy beállítsam a gyári értékeket. Múlthét szombaton nagyon faszán ment mostmeg 5 nap állás után baszik menni 1 henger kihagy azt hallom. A benzinszag meg van jó sok.
Ezt fogom majd tolni Terrorist takedown 3
http://youtu.be/-cw47-ABLMk
Sziasztok!
Nekem is sokáig kerreg az AC,ha napokig áll a gép.
De ezt nem értem akkor miért nem szombaton csinálta miért most.
Na most megvártam sokszor míg nem kattog direkt tarcsira raktam a benzincsapot is hogy kapjon rendesen naftát.
Most alapjáraton megrántom a gázt gondolkodik és semmi elfullad. És jó kis benyaszagvan a csőbe is. Na karbi ki vissza 2 re az összes csavart az meglátjuk mi lesz ebből.
lehet,
volt ott 1-2 jó kép
Photoshop az Fradi volt eredetileg.
Nekem is ez ugrott be
Nézd már mit találtam a ph-n, a vicces képek topikban:
Ja ez pont nekedvaló kis masina lesz.
Poont ilyen
Úgynézki összeállnak a dolgok, és jön a gixef