Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basszus elfelejtettem hogy mit akartam írni.
Meglepően gyors a posta.
Tegnap kettő körül adtam fel a csomit és már oda is ért,pedig sima 990 Ft-os küldeményként ment. (bár csövinek is ott volt másnapra a lengővilla) Hm. Még is csak főváros.
240 nem kevés egy kicsit érte? Bár én is a piaci ár alá szoktam belőni az eladó cuccaimat és úgy gond nélkül el szoktak menni.
(350-ért valakinek egy FZRHonda? )
Hát ja. Ádámra tényleg elég lehetett csak ránézni.
Neked az első felni is kell, Huli? A hátsó mintha meg lenne ütve....
érdeklődő van itt is, csak ők konkrétan mondták. mindegy, két sráccal beszélekma. hátha eeeviszi valamék.
ezert ne ledd bele soha semmibe magad.en mar kezdem megtanulni de meg mindig szivok neha. mar 15x eladtam azt a szamitogepet,amit 3 honapja hirdetek,de megse.a kedvencem amikor 1 oran at telefonaltunk az en szamlamra,mert neki nem volt penze. anyamektol jottem vissza 1 nappal hamarabb,h atadjam,es mikor felhivom,h hol van,kozli,h vett masikat.kicsit se voltam ideges...
nem akartam mondani, de elég ránézni a "vevő"-re és látni lehetett, hogy a szándék minden csak nem komoly.........viszont annak ellenére, hogy nem hirdetem már ketten érdeklődtek utána........mondjuk ha megmarad sem baj majd jó lesz Anitának...nem rossz gép az...
mindig is mondtam, h majd akkor tuti, mikor papír, pénz a kezemben.
akkor most mar nem 99%?
jó reggelt! úúúgy tudtam bazmeg, befalsult aki megvette volna a motort, most várhatok, h más bejelentkezzen érte
Szia.Köszi a segítséget.a karburátornál a bovdeneken az anyát mennyire húzzam meg?csak annyira hogy ép hogy tartsák a bovdent?kösz
Sanyi kitöröltem a címed véletlenül küld SOS megyek 8 kor a postára.
Megvannak a felnik még. a 2db 13eft.
Jó reggelt
kocsival nem nyerő.
Gyere a postás cajgáddal.
1 vassal négyen?bátor vagyok,hülye vagyok,de annyira nem
ja elfelejtettem mondom,hogy hülye vagyok,ő nem jön,hisz ott fog dolgozni
Akkor hárman lennénk,de 1 motorra az is sok ,kocsival meg gondolom nem igazán szeretnétek jönni
Ernike,gázkar holtjátéka:3-7mm
Na mentem mert ncis van jó éjt pápá
A héten megnézem Sikondát!
jaja ismerős én csak a vízcsővel a fémmel szoptam sokat.
Idom le,víz le,oldaldekni,kuplung munkahenger és váltórudazat le,vízpumpa ki,15 perc! Először majd egy órát szarakodtam vele,de már nem akarok. Remélem jó lett. Sajna senki nem tudott méretet mondani,vagy nem is akartak.
Hol a picsába voltál?! Baszod!