ha holnap 4 utan raersz,akkor elugornek,es kikapjuk belole.csak mondd meg miylen szerszamot vigyek, a komuves kalapacson kivul:) ja meg egy teloszamot is,mert persze a regi telefonba mentettelek el,ami kipurcant
par hszszel elobb irtam,h nincs elfelejtve,csak minde nap kellett a motor,mert az auto szervizben.mennyi ido azt atdobni ra?mert lehet elugranek egy du es ha meg tudnank gyors csinalni,nem tudnek tobbet kifogast keresni:)
gondolkodtam en is ilyenen,de volt itt egy masik megoldas,az jobban tetszett. az egy linearis ledes mero volt,es konnyebb volt felhelyezni,mint ezt a kor alakut. majd egyszer talan megcsinalom,de most semmi szabadidom nincs.
Én MINDENT megszerelek 1 sörrel, és egy kőműves kalapáccsal.
Muterék elhúztak balcsira. Énmeg nekiáltam a házukat rendbevágni.
Tegnap csempéztem, ma fugáztam. Egész jó lett.
bocs, de amúgyis asszonnyal mennék. Aszontad neked van új. Gondoltam akkor megyünk úgy együtt.
Egyébként meg, az se lehetetlen, hogy szombaton melózok.
hello4milyen ledsklas muszer?hogyan nez ki?
nem felejtettelek el,csak minden nap kellett a motor,es sok volt a maszek,nem volt percnyi pihenom se.nagyon surgos neked a csere?
Muterék elhúztak balcsira. Énmeg nekiáltam a házukat rendbevágni.
Tegnap csempéztem, ma fugáztam. Egész jó lett.
hogy ti mennyit tudtok irni,nincs senkinek munkaja?
Egyébként meg, az se lehetetlen, hogy szombaton melózok.
http://youtu.be/wXiMs65ZAeU
nem felejtettelek el,csak minden nap kellett a motor,es sok volt a maszek,nem volt percnyi pihenom se.nagyon surgos neked a csere?