Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt próbált meg lacicrm előzményeinél. Július 26. hozzászólás, de azóta is láttam hirdetnilink
Nemtalálom
Az adás vétel csere bere topicban Lacicrm 13-ért árult, árul 2db Yamaha felnit.
A sugó 15 ért adja a felnit. 17x5,5
ha holnap 4 utan raersz,akkor elugornek,es kikapjuk belole.csak mondd meg miylen szerszamot vigyek, a komuves kalapacson kivul:) ja meg egy teloszamot is,mert persze a regi telefonba mentettelek el,ami kipurcant
Ma a Gyulának semmi nem sürgős.
Nekem nem sürgős,majd szólj ha ráérsz.
par hszszel elobb irtam,h nincs elfelejtve,csak minde nap kellett a motor,mert az auto szervizben.mennyi ido azt atdobni ra?mert lehet elugranek egy du es ha meg tudnank gyors csinalni,nem tudnek tobbet kifogast keresni:)
gondolkodtam en is ilyenen,de volt itt egy masik megoldas,az jobban tetszett. az egy linearis ledes mero volt,es konnyebb volt felhelyezni,mint ezt a kor alakut. majd egyszer talan megcsinalom,de most semmi szabadidom nincs.
Ha már előkerültél,légszürőcsere?
Én MINDENT megszerelek 1 sörrel, és egy kőműves kalapáccsal.
Muterék elhúztak balcsira. Énmeg nekiáltam a házukat rendbevágni.
Tegnap csempéztem, ma fugáztam. Egész jó lett.
most ertem a vegere,aztan lattam,h egy fuvoka szivatott.
hogy ti mennyit tudtok irni,nincs senkinek munkaja?
bocs, de amúgyis asszonnyal mennék. Aszontad neked van új. Gondoltam akkor megyünk úgy együtt.
Egyébként meg, az se lehetetlen, hogy szombaton melózok.
De kőműves kalapáccsal szereli.
hello4 mondj mar par szot,mit erdemes kivinni,milyenek az arak,stb. gondolom ti is ettetek,meg ittatok kint:)
leesett az aljarol a csavar.simsonnal volt ilyen:)
Vagy jobboldalt
Ilyen mint baloldalon gondolom. Énis rendeltem.
hello4milyen ledsklas muszer?hogyan nez ki?
nem felejtettelek el,csak minden nap kellett a motor,es sok volt a maszek,nem volt percnyi pihenom se.nagyon surgos neked a csere?
Hááát,a falfesték nem valami tartós szabadtéren.