Most cseréltem le a 125 Yamaha TDR-emet egy 400-as Yamaha FZR-re:)Büszke tulajldonosként viszont lenne egy kérdésem.Gondolom köztetek is van olyan aki nincs megelégedve a hátsó idommal vagyis pontossabban nem igazán tetszik neki én is egy ilyen próblémával fordulnék hozzátok , hogy ezt az idomot hogy lehet kciserélni vagy milyen idom stimmel hozzá vagy az hogy egyáltalán hol lehet ezt beszerezni?Kérlek segítsetek!
Üdvözlettel: Dávid
nekem beindításnál szivató ki, beröffen, és már tolom is vissza legalább félig hogy ne ordítson a motor...míg felveszem a sisakot 3ezer körül járatom, aztán megy is vissza azt szevasz. sasoljátok meg a sisaklámpámat a vidiknél!
Hát nemtom,nálam a szivató kb 2 percig van rajta különben ugy pörög mit a picsa.Meg nem is jó ha sokáig rajta van mert akkor nyomja be a sok benzint és lemossa az olajat a henger faláról.Inkább alapjáraton szoktam bemelegítteni szivató nélkül!
Nekem 82 fok van bele ütve és ugy is müködik!De ha 10 fokba járatom 10 percig még a szivatot se teszem vissza,nem hogy üzemmeleg!nekem eddig egyszer kapcsolt be a ventillátor,amikor jogsiztam és felmentem vele a rutinpályára!Víz van benne elég,a mutató jó!mi más lehet?
na mind1,ilyen!
Sziasztok nekem is elégé nehezen melekszikfel.Söt a ventilátort én még menni nem halottam.Lehet azért mert télen vetem és még nem volt olyan meleg,egyszer ment fel a csavarig azis a városban.
Sziasztok!
Index búrát keresek, elsőt, elhagytam sajnos.
SOS kellene, mert nyakamon a műszaki vizsga.
Írjon valaki ha tud.
Ja, a "buborék" búra kellene, nem a kiálló indexes.
Köszi
A termostat akkor nyit ki amikor a víz eléri a 90-100 fokot (ez termosztától függ,van több fajta is)én 95-105-öset vettem,azal tökéletesen müködik!Kint 10fokba kb 5-10 perc alatt nyitott ki!Utánna kezd felmenni a hőfokmérő.Elmegy a csavarig és picivel utánna kapcsol a ventilátor is!De az csak állóhelybe kapcsolt be eddig!
Kivettem de a termosztátot,de tökéletesen működik!
Ugyhogy bele kell törödnöm hogy lassan melekszik a motor!Mondjuk jön a nyár,de télen
nem tul jo!én ha 5 percig járatom a kb 18 fokos műhelybe 2 mm-ert megy fel a mutató!
Na mind1!Ez ilyen!
Ha akarsz spórolni 6000tf-ot akkor vegyél autósboltba régebbi opel termosztátot (kadett,astra)900ft az újj és nekem teljesen tökéletesen működik!A gyári yamaha ugyan olyan és 7200ft!
Én úgy szoktam indulni,hogy beröffentem és utána felöltözöm szép lassan(kb:5perc) és utána gyíí!
Különben az enyém is lassan melegedett,ha országúton vagy autópályához közelről indultam ,mert úgy jobban pörög a moci és gyorsabban keringteti a vizet,ha nem zár jól a termosztát és nincs ideje felmelegedni.Városban gyorsabban melegszik be.
Én vettem bele új termosztátot (majdnem 10000Ft rendelésre)és most kicsit hamarabb éri el a csavar
alatti részt a mutató.
A régi termosztátnak a gumi része ott ahol zárna,kicsit már össze vissza volt nyomódva.Lehet ,hogy ott
elengedte egy kicsit a vizet.
Sziasztok!
Nektek mennyi idő alatt melekszik be egy 600-as motor?
Mondjuk 20 fok-ban,mert szerintem nekem elég sok idő és a termosztátra gyanakszok!
Volt már valakinek ilyen gondja?
Most cseréltem le a 125 Yamaha TDR-emet egy 400-as Yamaha FZR-re:)Büszke tulajldonosként viszont lenne egy kérdésem.Gondolom köztetek is van olyan aki nincs megelégedve a hátsó idommal vagyis pontossabban nem igazán tetszik neki én is egy ilyen próblémával fordulnék hozzátok , hogy ezt az idomot hogy lehet kciserélni vagy milyen idom stimmel hozzá vagy az hogy egyáltalán hol lehet ezt beszerezni?Kérlek segítsetek!
Üdvözlettel: Dávid
na mind1,ilyen!
Index búrát keresek, elsőt, elhagytam sajnos.
SOS kellene, mert nyakamon a műszaki vizsga.
Írjon valaki ha tud.
Ja, a "buborék" búra kellene, nem a kiálló indexes.
Köszi
Ugyhogy bele kell törödnöm hogy lassan melekszik a motor!Mondjuk jön a nyár,de télen
nem tul jo!én ha 5 percig járatom a kb 18 fokos műhelybe 2 mm-ert megy fel a mutató!
Na mind1!Ez ilyen!
Ha akarsz spórolni 6000tf-ot akkor vegyél autósboltba régebbi opel termosztátot (kadett,astra)900ft az újj és nekem teljesen tökéletesen működik!A gyári yamaha ugyan olyan és 7200ft!
Különben az enyém is lassan melegedett,ha országúton vagy autópályához közelről indultam ,mert úgy jobban pörög a moci és gyorsabban keringteti a vizet,ha nem zár jól a termosztát és nincs ideje felmelegedni.Városban gyorsabban melegszik be.
Én vettem bele új termosztátot (majdnem 10000Ft rendelésre)és most kicsit hamarabb éri el a csavar
alatti részt a mutató.
A régi termosztátnak a gumi része ott ahol zárna,kicsit már össze vissza volt nyomódva.Lehet ,hogy ott
elengedte egy kicsit a vizet.
600-as FZR-el sem volt sose gond.
Nektek mennyi idő alatt melekszik be egy 600-as motor?
Mondjuk 20 fok-ban,mert szerintem nekem elég sok idő és a termosztátra gyanakszok!
Volt már valakinek ilyen gondja?
Nekem mindig jön belöle valami rejtelem
irj egy mailt: reeeman@freemail.hu ha van....