Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van képed az fzr-ről csontkovacs? amit a tdr-re cseréltél?!
Jógyorsan
Sziasztok!

Most cseréltem le a 125 Yamaha TDR-emet egy 400-as Yamaha FZR-re:)Büszke tulajldonosként viszont lenne egy kérdésem.Gondolom köztetek is van olyan aki nincs megelégedve a hátsó idommal vagyis pontossabban nem igazán tetszik neki én is egy ilyen próblémával fordulnék hozzátok , hogy ezt az idomot hogy lehet kciserélni vagy milyen idom stimmel hozzá vagy az hogy egyáltalán hol lehet ezt beszerezni?Kérlek segítsetek!
Üdvözlettel: Dávid
nekem beindításnál szivató ki, beröffen, és már tolom is vissza legalább félig hogy ne ordítson a motor...míg felveszem a sisakot 3ezer körül járatom, aztán megy is vissza azt szevasz. sasoljátok meg a sisaklámpámat a vidiknél!
Hát nemtom,nálam a szivató kb 2 percig van rajta különben ugy pörög mit a picsa.Meg nem is jó ha sokáig rajta van mert akkor nyomja be a sok benzint és lemossa az olajat a henger faláról.Inkább alapjáraton szoktam bemelegítteni szivató nélkül!
Nekem 82 fok van bele ütve és ugy is müködik!De ha 10 fokba járatom 10 percig még a szivatot se teszem vissza,nem hogy üzemmeleg!nekem eddig egyszer kapcsolt be a ventillátor,amikor jogsiztam és felmentem vele a rutinpályára!Víz van benne elég,a mutató jó!mi más lehet?
na mind1,ilyen!
nekem sem kapcsol be soha az életben a venti. öcsémnek a kawán városban álandóan ment..
Sziasztok nekem is elégé nehezen melekszikfel.Söt a ventilátort én még menni nem halottam.Lehet azért mert télen vetem és még nem volt olyan meleg,egyszer ment fel a csavarig azis a városban.
ez tuti: nekem kéne termosztát..
Valami ilyesmi:
Sziasztok!
Index búrát keresek, elsőt, elhagytam sajnos.
SOS kellene, mert nyakamon a műszaki vizsga.
Írjon valaki ha tud.
Ja, a "buborék" búra kellene, nem a kiálló indexes.
Köszi
én se tudok hozzá szolni mert az enyém meg censiusba adja meg nem mutatós
A termostat akkor nyit ki amikor a víz eléri a 90-100 fokot (ez termosztától függ,van több fajta is)én 95-105-öset vettem,azal tökéletesen müködik!Kint 10fokba kb 5-10 perc alatt nyitott ki!Utánna kezd felmenni a hőfokmérő.Elmegy a csavarig és picivel utánna kapcsol a ventilátor is!De az csak állóhelybe kapcsolt be eddig!
Kivettem de a termosztátot,de tökéletesen működik!
Ugyhogy bele kell törödnöm hogy lassan melekszik a motor!Mondjuk jön a nyár,de télen
nem tul jo!én ha 5 percig járatom a kb 18 fokos műhelybe 2 mm-ert megy fel a mutató!
Na mind1!Ez ilyen!
A thermostat is akkor nyit ki mikor a motor thermostatja?Csak mert sok fajta van azt leszámitva hogy a méret passzol.
Hali!

Ha akarsz spórolni 6000tf-ot akkor vegyél autósboltba régebbi opel termosztátot (kadett,astra)900ft az újj és nekem teljesen tökéletesen működik!A gyári yamaha ugyan olyan és 7200ft!
Én úgy szoktam indulni,hogy beröffentem és utána felöltözöm szép lassan(kb:5perc) és utána gyíí!
Különben az enyém is lassan melegedett,ha országúton vagy autópályához közelről indultam ,mert úgy jobban pörög a moci és gyorsabban keringteti a vizet,ha nem zár jól a termosztát és nincs ideje felmelegedni.Városban gyorsabban melegszik be.
Én vettem bele új termosztátot (majdnem 10000Ft rendelésre)és most kicsit hamarabb éri el a csavar
alatti részt a mutató.
A régi termosztátnak a gumi része ott ahol zárna,kicsit már össze vissza volt nyomódva.Lehet ,hogy ott
elengedte egy kicsit a vizet.
nekem. elindul a hőmérő óra, aztán azalsó jelzés utánnemmegy feljebb. most nézettem át, kell szereznem egy termosztátot.
Nekem nincs fent ora ugyhogy nem tudok hozzá mit szolni
600-as FZR-el sem volt sose gond.
Sziasztok!
Nektek mennyi idő alatt melekszik be egy 600-as motor?
Mondjuk 20 fok-ban,mert szerintem nekem elég sok idő és a termosztátra gyanakszok!
Volt már valakinek ilyen gondja?
jó, hát üzemi zajok vannak.
De jo neked
Nekem mindig jön belöle valami rejtelem
jihá! nem zörög a motorom!
keresek 1000es fzrhez 92" eshez hátsó féktárcsát
irj egy mailt: reeeman@freemail.hu ha van....