Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cípőfűzőnek való spárga sincs nem hogy láncos akármi.
szétnyitom a spioiler alját csak 4 csavar össz vissz és úgy alá bakolom köszi az elmés hozzászólásokat.

Mennyi víz kell a rendszerbe? Kb
De nem akarja fellógatni! Pénteken délelőttös leszek.(meg ügyeletes)
Vagy ha kilazítod a villahidakat, fel bírod húzni annyira, hogy a kerék ne érjen le.
Lógasd fel, az a legeygszerűbb
Állítsd fejre mint egy kempingbicajt!
ez jó!
A motor alá meg tegyél rongyot,az felszívja a kifolyó benzint.(és ne cigarettázz közben)
Hát lenni így nem sok esélye tied.
A teleszkópot alul támaszd a fakockákra. pakolj alá amennyi kő. még a földön lazítsd ki a csavarokat.
fektesd el
Pííííííííííííííííííntek.
Én egy krokodil emelővel emeltem meg (a kipufogó alatt) amíg felbakoltam.
Szerintem sehogy. Nem tudod normálisan sem megemelni, sem alábakolni. De ha a két fakocka nagyobbat emel az is jó lehet.
Vagy a kormány nyaknál felemelni egy láncos emelővel.
Ez állat . . . . . . . . . . .
Nem nincs motoremelő állványom mielőtt benyögné valaki és nincs kedvem fellógatni a motor elejét sehová.
Mind a két kockával hatost kell dobni.(egyszerre)
Be akarom rakni a kihajtást ha már Sanyi elküldte nekem.

Sanyi megvan valamelyik buszos kollégád címére elküldöm a pénzt és te tőle megkapod és az asszony nem nyúlja le pezsgőre.
Hogy tudom úgy megemelni az elejét hogy ne keljen a spoilert lebontani és adott 2 fakocka .
És benzinnel megy 250km én nem megyek annyival Tomi vagyok nem hülye.
Köszí drága vagy
Ja, és a szopatás mellé ez is jár.
Grat a motorhoz. Aszittem sose lesz már átiratva.
Lassan kész a jogsi. Tavasszal már veszik is el, mikor 250-nél megfognak a nagyvassal. Óvatosan!
Mikor?
25 %?
Mútkor 8-ért adták a hátsó kerék álványt. Ha abból lejöna 25 %, akkor már csak 6 rongy. Annyit már megér.
Bár én 10-ért vettem.
Egyébként jól műxik. Faszányos.
Lásd jó szííííííííííííííííííííííííííívem, felhívtam a bembot. Van 44 45 is még.
Orvosi?
Gyagyásoknak nem aggyák a jogsit.