Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké főnök! Én is ezt mondtam az elején Szombaton 11kor mennek el és vasárnap jön a váltás nemtudommikor. Szombat délután esetleg?
A 17 es az 5,5 széles? vagy 4,5
Igen, elöl hátul 17"-os
A hátulját már régebben megcsináltam.
Különben mi értelme lett volna a dolognak?
Most csak ezek a képek készültek.

Rájöttem még mi van vissza. Az első sárvédőket nem tudom a villához csavarozni, mert máshol van a szem. És most csak középen vannak lefogatva. Hosszútávon nem egészséges. Találtam 12k-ért itt az apróban egy karbon első sárvédőt, de annyit nem akarok kiadni érte, meg lehet az sem lesz 100-as
Csövi osb ből lesz a madárszar fogo ! rendben?
A nyári idegenforgalmi időszakban - figyelemmel a hazánkba látogató, illetve az országon átutazó nagyszámú külföldi állampolgárra, valamint a hazai turistákra - különösen a hétvégi időszakban jelentősen megnövekszik az autópályák, azon belül is az M3, M7 autópálya, az M1 és M7 autópályák közös szakaszának, valamint az M0 autóútnak a forgalma.

A forgalomnövekedés jellemzően a hétvégét megelőző utolsó munkanapokon, a délutáni órákban a fővárosból kifelé haladó, az utolsó pihenő vagy munkaszüneti napon pedig a főváros irányába haladó pályaoldalon jelentkezik. Ez gyakran forgalomtorlódáshoz, nem ritkán "dugók" kialakulásához vezet.

Tekintettel a fentiekre, a rendőrség ebben az évben is kiemelt figyelmet fordít a magyar gyorsforgalmi úthálózat fokozott rendőri ellenőrzésére. Különösen azon szakaszokon, ahol a hétvégi időszakban nagyarányú forgalmi fennakadások, illetve torlódások keletkezhetnek.

Traffipax-info.com szerkesztőség
Szép estét!
Ja a hátsóra gondoltam.
Nézd meg a villát az még a régi. Az 18 as kerék asszem.
Neked most elől, hátul 17"?
Holnap nagy nap lesz. Megyek Veresegyházára átíratni a vasat megkaptam az elmaradt fizut, és ma megjött Sanyibácsi által beszerzett alkatrész is. Csak lusta voltam ma leszedni a spoilereket hogy alá tudjam bakolni a vasat. Mondjuk 600nm fűkaszálás után nem is volt sok kedvem. De pont hétvégére szarik be az idő mikor vinném megmutatni a családnak és a haveroknak. Az m3 ason megtoltam volna. Mondjuk ha szombaton nem esik akkor usgyi tipli vele haza.
semmi gond, nekem sem kellett volna felvenni a kesztyűt

csövi:
Lehet az van benne de az még mindig 16, és 18 colos felnikkel van szerelve. De lehet rosszul tudom.
Jó lett. Az utolsó szériás FZ ben már FZR futómű van, nem?
Bocs a múltkoriért Emre.
Végre sikerült "befejeznem" az átépítést. Benn az FZR eleje az FZ-ben. Sikeresen megvolt a régóta vágyott próbaüzem a motorral. Épp most értem haza.
Ábrusnak megint igaza volt, kellenek a távtartók a rugó alá, sajnos kátyúknál néha felkoppan, de amúgy egész faszányos lett.
Sajnos kicsit összeolajoztam az első féket a légtelenítéskor, ezeket még meg le kell tisztítani. Meg 1-2 apróság biztos vissza van, de már motorozható.
Nagyon szép motor. Megkímélt, hölgy tulajdonostól. Elektromosan felbillenthető rendszámtáblával
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr-4057314

ha valakit érdekel...
Nah, rákerestem, megtaláltam. Sajnos. Elég ortopéd egy motor...Ezért nem rémlett
Szinte egy az egyben az FZ750-es blokkja van benne.
A V-max elődje, és szerintem egy kicsit sokat kérnek érte.
De túl sok már nincs belőle.
Az FZT-t meg talán nem is készült szériában.
Viszont az FZT az nem ugrik be, lehet olyat még nem láttam
Haggyad már töki kb 15 éve egy haveromnak volt ilyen, mindenáron meg akartam tőle venni, de nem adta el... ritka.
isten hozott marslakó. akkor te rácsodálkoznál egy FZT750-re is gondolom
Ez de jó:
FZX 750
Még várok vele, és hallgatózok ,figyelek ki milyen tapasztalatokat gyűjt
nekem egyenlőre nagyon gyanús az a 220 ft
egyszer alig győztem kivárni h a geci román Qurva 1 tank benzin kifogyjon a kocsiból