Ezzel én is így vagyok.
Állitólag a gumi és űanyag alkatrészeteket megeszi.
Nekem nem hiányzik, ráadásul ezt a kocsit ost viszonylag hosszú távra vettem. 6-8 év
szevasztok .tegnap nagy nehezen megcsináltam a levegőszűrőn a szívócsonkokat de azóta mintha megtorpanna elinduláskor, valamikor alig veszi fel a fordulatot.egyesbe szinte lehetetlen vele elindulni normálisan. köze van ennek ahoz hogy előtte farsot szívott én meg hogy megcsináltam mos kevesebb levegőt kap,vagy túl sok benzint?mert eddig ilyen gondja nem volt csak most hogy megcsináltam.köszi előre is a választ.mégvalami az alapjárat ingadozik ilyen 1500 és 2200 között de inkább 2000.
Sziasztok , van egy yamaha fzr 250 exup motorom, és magas fordulatnál el kezd csúszni a kuplung! a bovdent is kiakasztottam már, úgy is csúszik! nameg alapjáraton van egy kis hangja is ! olyan kérdésem lenne, hogy ezeknél lehet állitani még valamit , lent a kuplungnál.. vagy cserélni kell amit kell ( lamella, stb)
Kár h csak hallod, de nem tudod miért van. a dugulást okozó sok geci, fos, mind ott volt eddig is, csak az e85 átmossa a rendszert, azt az etetőnél megakad. kell bele extra szürő, de mondom mégeccő, nem az ethanoltól dugul el, hanem ami eddig belegyült genya.
az illetonek porlaszto csucsot kellett cserelni. vadi uj auto, 20.000km utan.
soxor dugulast okoz.ezt egy szerelo meselte,akihez E85-tel hajtott autokat visznek.
en csak azt mondom,amit hallok.nekem ennyi eleg,h ne azt hasznaljam.akkor mar inkabb a gaz...
a gerincem meg mar reg "elsorvadt" egy genetikai betegseg miatt
Állitólag a gumi és űanyag alkatrészeteket megeszi.
Nekem nem hiányzik, ráadásul ezt a kocsit ost viszonylag hosszú távra vettem. 6-8 év
. . .
Hétvégén go home vele.
soxor dugulast okoz.ezt egy szerelo meselte,akihez E85-tel hajtott autokat visznek.
en csak azt mondom,amit hallok.nekem ennyi eleg,h ne azt hasznaljam.akkor mar inkabb a gaz...
a gerincem meg mar reg "elsorvadt" egy genetikai betegseg miatt