Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, tök logikus..
en egesz pontosan 400nal megalltam.jo,+ atiratas,meg kb 7000Ft az ulespup lefestve,matricaval egyutt.a tobbi kopo alkatreszcsere volt.(ertsd gyertyasor+gyertyapipak kb 14.000Ft).
Valaki jön esetleg ide a hétvégén:
Kajdacsi veterán találkozó
ha jol emlexem az etanol az E85-os,ugye? itt szegeden lehet kapni 2 helyen is. sokat gondolkodtam,h beijrak-e,okoskodjak-e egy picit,de itt nagyon nem ajanljak.allitolag tonkreteszi az uzemanyagrendszert...
Igyekeztünk.
Húúúúúúúúúúúúúú ma rengeteg meló van.
Megyek is.
Csá
Jó reggelt. NA megint szófosás volt.
csak 1 lehetőség használva nem volt de győződj meg a saját szemeddel h milyen... :D
Akkor megyek én is TV-zni. Jó éjt. (úgy döntöttem hogy az új nőmnek csak holnap írok,hagy egye a fene utánam )
jó cakát !
na fiúk én mentem aludni mert reggel meló pedig annyira nincs hozzá kedvem
Neeem,nem azért mondtam! Ezekkel sok meló jár együtt és ez nekem is elfoglaltság. Nincs idő motorozni
Menni kék aludni.
Már én is bánom hogy eladtam az öreg vasakat(72-es Opel Kadett meg a két öreg Ford (79-es és80-as) A rönó meg még csak 20 éves.
Értem igyexek.
Nem lehet. Védeni kell a környezetet.(szombaton jönnek a kőművesek garázsajtónyílást átalakítani,utána meg az ajtósok beépíteni) Szeptemberben FZR nap meg jönnek a festők házat belül átalakítani,stb.
van most egy idén kerek 30 éves w jettám de szeretem és még ugy néz ki meg is lesz egy darabig én ilyen müemlékörzö vagyok (bár hozzá kell tennem ,hogy kenyérkeresö autó)
Hát ez az. Ezért lehet sokkal jobban szeretni egy épített gépet mint egy gyárit.
Ábrusnál meg alkatrész
Menj kerülővel földvárnak.
de sebaj ha már minden fzr kihal nálam még lesz egy tulélö
Bár az a tapasztalat hogy szigorúan tilos számolni. Akkor nem fáj annyira ha eszembe jut.
Helló! csak a baj az ,hogy elég sosem lesz mert mindig találok valamit ami nme tetszik és az álltalában pénzbe kerül
Maga a motor jó,csak az a 7km egy nagyobb gázhúzás nélkül semmit sem ér.
Én olyan 700-nál mondtam azt hogy elég volt.