Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az MBK Boosteremnek hiányzik a levegőszűrője házastól. Szerintetek, ha fogok egy műanyag dobozt, abba belefaragok valami olcsó levegőszűrőt, és azt csatlakoztatom a karbihoz az jó lesz?
jó éjszakát mindenkinek.
köszi
ja, meg kicsit rövidebb. Ez még kevésbé férne oda...
A T száruval szerintem nem férsz hozzá. Így is el kell a hűtőt mozgatni... nekem sima gyertya kulcs van
ilyen. Annyi, hogy még egy rakás lyuk van lejjebb, és fejjebb, hogy könnyebb legyen navigálni vele.
ilyen:
szevasztok.Milyen gyertyakulccsal könnyebb kiszedni a gyertyát?a t szárúval ,vagy krovával vagy milyennel.nem akarok szart venni.köszi
itt csak az átvállalást kéne fizetni......vagy talán azt sem, megegyezés kérdése....
amúgy 2001-es gixef.....egész egyben van......most cserélétam láncot-olajat-gyertyát és hát folyamatosan állítgatok rajta valamit.....most tűrhetően is megy és a gatyám sem zabálja le....
Zsír. ha szerzünk vevőt 200ér vagy kicsit többér az fzr-re, má megyek is érte.
nem kell adnod semmit.....havi 19 oszt kész.....még huszonvalahány hónap........vagy 30, fene tudja...
Poont így gondoltam én is, csak úgy h én mondom
Oké, adom az fzr-t és havi ötezer. mid van, a bandita vagymi?
okééé! ! !
400 ra gondoltam,két részletben:
-370 most 30 -at meg amikor neked jó
én eladom....
Na mi van azzal a szimmeringel?
Valaki adja el nekem a 600asát részletre :)
LEVÉL A SZŐKE NŐ ANYJÁTÓL

Kedves lányom!

...tovább »Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk, ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk .A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem működik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belőle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt. A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer meg négy napig. Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem azokat a kabát zsebébe. Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból. A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél. Képzeld! A szomszéd beleesett a
pálinkás hordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották. Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik.

Csókol szerető Anyád

Ui. Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva
Köszi Zsolti, Ábrus elküldi egyben mert volt neki is egy fölös.
Hol az az oldal papa megsasolnám énis.
Körüli, jó kis sportos vas, és az egész kijöhet 5-6kilóból, míg egy ugyanilyet lépő gsr meg 1-1.5guriga
A történelem, és Ádám is ismétli önmagát
Van az az oldal, ahol az r6 lengővillás, fullosan felújított fzr600 összerakása van, régebben mutattam.. annak a blokkja a thundercat-tel lett génmódosítva (hengerfej, meg miegyéb), és nemcsak külsőre durva, de lepadozták, és az is durva lett úgy is. egy olyan projektet csinálnék.. megvenni akármi szemetet, bontóból a t.cat alkatrészeket, futóműfelújitás, fény, és van egy 100ló körülhp