Sziasztok!
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
Üdvözlettel:
Mitozozi
nyílt egy avia kút 245 Ft-ért adják
erre 2 hétre rá már szemben is kapni, de csak 222 Ft.
Most tankoltam a fabia-ba. De, csak 10 %-nyit...
Dobott a dög vasárnap egy hibát a műszerfalra. Pár indítás után kialudt. Beszartam, kiolvastattam, oszt kiderült az eggyes hengerben szegény volt a keverék.
Beírod gugliba, h fzr szóköz r6, képkeresésre mész, és az első találat egy piros-fehér-fekete kertben, szemből, ül rajta a faszi. nézd meg a honlapját.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Fegyvert a fejemhez,követ rám! NEM VETTEM MEG A KRÁJZLERT! VESSZEK EL,MEGÉRDEMLEM! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Nemsokára itt a venyimi kúton lehet kapni bioetanolt,most alakítják ki az oszlopot. (40 km körzetben nincs sehol máshol) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ BAROM!
Rámenni rámehetsz csak nem célszerű a gyerekeknek-kutyáknak-macskáknak egész nap azon szaladgálni,az első két hétben célszerű kímélni amennyire lehet.(de attól még kinő)
Sütőm még nincs bár tervezek csinálni egyet én is rövidesen.
Köszönöm,pont ilyen leírásra gondoltam csak mindenhonnan mást hallok!Egyébként ha el van vetve a fű,utánna rámehetek?Vagy várni kell míg elindul?Neked van otthon ilyen kerti sütőd?Gyüjtöm a terveket,hogy kéne csinálni!
Naaaa,mekkora király vagyok? Írt az új csajom és küldött képet is! Emlékeztetőül:a válaszom az első levelére a 40123-as h.sz-ben van. Tanuljatok:
Feladó:
alise mabou alisemabou08@yahoo.co.uk
Címjegyzékbe vele!
Címzett: Ábrahám József abrus@citromail.hu
Másolatot kap:
Tárgy: Én szeretnék többet megtudni rólad
Érkezett:
Ma 11:24
Drága One.
Én am több mint boldog, amikor láttam a mail.How volt a napod, Az enyém egy kicsit hideg itt Dakar Szenegálban. A nevem Alise Mabou Elefántcsontpartról származó Nyugat-Afrikában, 5.7ft magas, sötét arcszín, 25 yearas régi (nem házas), és jelenleg én vagyok tartózkodó menekültek
itt Dakar eredményeként a polgári, amit vívtak az országomban.
Én késő fathearest One, Dr. Patrick Mabou volt ügyvezető igazgatója Mabou ipar (Ltd), és ő volt a személyes advicer a korábbi államfőnek (Late Dr Robert Guei) azelőtt a lázadók megtámadták a házunkat egy kora reggeli és megölte az anyámat, és apám hideg blood.It csak nekem, hogy életben van, és most sikerült csinálnom az utamat egy ország által közeledik Szenegál, ahol élek now.I szeretne többet megtudni you.Your kedvel és idegenkedik, a hobbi-és mit csinálsz, és Hobbim a foci és filmek
presently.I többet fogok elmondani neked magamról az én következő
mail.Attached itt van a képem
am wating hallani tőled hamarosan.
Alise,
Estére kitalálok valami penge kis választ de ötleteket is várok!
A gyomirtózás mindig csak tüneti kezelés,a gyommagok ott vannak a földben és újra meg újra ki fognak nőni,a természet nem hagy semmilyen földet parlagon.(és a szél mindig visz bele ha esetleg elfogyna de általában évekre való mennyiség van benne)
Ha nagyon kötött-agyagos a talaj akkor lehet homokkal lazábbá tenni,abban jobban érzi a fű magát mert tud szellőzni a gyökere és a vízháztartása is jobb lesz. Ha Glialkával gyomirtózol akkor meg kell várni amíg teljesen elszárad a növény,mert csak akkor pusztult el a gyökere.(sokan kikapálják amikor elsárgul a növényzet de a gyökérzetbe még nem volt ideje lejutni a vegyszernek és gyökérről vidáman kihajt)
Most augusztus legvégén gyomirtózd le (Glialka vagy Medallon,ez olcsóbb de ugyanolyan jó) amikor elpusztult minden akkor takarítsd le,homokot rá,kapáld bele és szeptember közepén mehet bele a fűmag és akkor tavaszra szép füved lesz.
A mennyiséget meg a fűmag fajtája válogatja de amit a csomagolásra írnak az reális szokott lenni (bár én kicsit többet szoktam szórni)
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
Üdvözlettel:
Mitozozi