Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóóóóóóóóóóóóóóóó estét uram Milyen a motor?
Akkor az én verzióm marad.
Sárga ilyen míg meg nem tollasodok kicsit, utána jön a zx9,és nem kell faragni
De abból is csak a 2 lámpás.
ja és a törés elött tavaly 1 millánál megálltam a számolásban menyit is emésztett fel ezért nem irtam meg multkor mert ebből már vehetnék egy kb 6-8éves 1000-res gépet de ez már tulélö lesz mert nagyon sokáig megtartom min20 év
nem elég ha veszel egy exup 1000 blokkot és beleteszel egy pár ropit ahogy én is tettem az exup blokk robanékonyabb és erösebb is könnyebb a hengerfej, a szelepek , a vezérmütengely , akor egy 6-os válto nagyobb beőmlők, vezérlés modositás ,könnyitett főtengely, és egy hozzá gyártott teljesitmény dob , ( nem egy neves dob a lényeg annak csak neve van ) hát kb ennyi és evvel nincs is széné faragval és már jöhet is egy R1 perzse azért nem egy 2008 as egy régebbi azzal felveszti a küzdelmet na ennyi az enyémben kb ennyi lapul
e betűs
Lehet az ixil dob eladó lesz
28 üzenet érkezett, olvasatlan 270. Nyilván szelektálni kéne.
Elbaxtam mond
Üljek fel egy 400asra?
Monnd Donor akarok lenni
nem tényleg érdekel mennyi!
olvastam a kawasaki élményedet tudok az erő problémádra is ha érdekel
Megvan értem. Holnap keresek szalagot.
Értem, és köszönöm. A140cm mire jutottál. Vagy csak szopattatok?
csak elviekben pontosan majd nézd meg amikor ráérsz és megvan a méröszalag
meg a másik dolog amit én is elbasztam éppitéskor ,hogy a kormánykifliket mélyebre rakni amennyire lehet persze ez megint csak hangsulyozom sportosnál ! mert minél mélyebben fogod és minél hátrább van afeneked annál dönthetöb a vas és ha lejebb van az eleje nem lesz rossz az egyenes futás sem meg nem fog csapkodni sem vagyis nálam nem jelentkeztek ezek adolgok nekem egy kicsit felülkormányzott a gép de az én vezetési stilusomnak igy jó
na szoval visszatérvel az én tapasztalatom révén persze kihangsulyozom ! hátul keményebbre löve persze te mást nem is tudnál löni rajta sajna elöl meg engedni rajta de mértékel elöször kb 1,5 cm azt 2 cm és probakörözni vele és ha jók arugók akkor félkeményen jó a beáálitás és még ami nagyon lényeg persze ezt én sportos használatnál érzem 20 fok feleti hőmérsékletnél 10-15 ős olaj 20 alatt meg 5 ős (az olaj összeállitás nálam annyira érezhetö ,hogy csak aki fakezü az nem érzi) folytattom pill-.
Genesis teló szar. Vagy puha, vagy kemény. De ki van fizetve. Ez egy igazi Alföldi motor. Egyenesbe nagyon pöpec.
Aham. Tehát feszítek a hátulján, sztender fel, és had dőljön. Be is indítsam?
25cm vonalzóval, kivetítve a betonra.
Szerinted? Elviekben pontos, max 1-2 cm.
Tengelyt mértem.
Utána cseréltem.
kb ez nagyon jó
140 cm kb. Nem találtam a szalagot