Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. . .
köszi
leszarom
kb. egy hónap múlva szülni fog, idén már nem ül rá, de szerintem elfog férni az utas is.
Bakosi kollega. Megmértem pontosan 1425mm.
Sajnálom, jó kis pálesz van itthon.
Csongrád. Ha a főnök is úgy akarja. Nem hangzik jobban?
Énis felraktam a rendszámot levettem a rendszámtartó keretet és a hátsó indexeket megvágtam és beljebb raktam.
. Asszony lába elfér majd?
Jó dolog ez a szabadság. Ma végre felkerültek a dobozok is a helyükre. Tudom a képek szarok, de már sötét volt kicsit.
Még az egyik index vezetékét meg kell hosszabbítanom, de asszem rendben lesz a dolog.
Jártam ma felétek, de nyűgös volt a gyerekem, így nem tudtam bemenni a falutokba! Lent voltuk Mórahalmon strandolni, csak a kölök elfáradt....

Pénteken egy motorostalálkozó Nagykőrösön? Nonprofit szervezés, adnak 1 tál levest, meg lesz vmi koncert is
Én mennék, de akkor van a III Tiszaalpári motoros napok, félek így Kunmadáron se lesznek sokan

(Tudod, Cross, quad verseny stb. meg csak helyiek)
Volt itt 30 autó a trabitól a nyugati szarokig és ilyen hagyományos emelője volt mind1iknek.
Az a 2 fakocka kiszolgált 2 telószimering cserét telószár cserét jó, nem kell ide 10000ft os emelő ez ingyen volt csak lusta vagyok a spoilert leszedni az oldaláról és a bölcső alá szépen be lehet rakni. Ősembermódszer de hatásos.
Két fakockával?
Próbálj meg szerezni egy olajemelöt,azzal meg tudod emelni szerintem.
Nics vazze semmilyen emelő.
. . .
"- Az úgy kezdődött, hogy egy eléggé zsúfolt napom volt. Napközben hat szülés, négy terhesség megszakítás, harmincnégy vizsgálat.
Éjszaka ügyeletes voltam, öt szülés, három küret, négy vizsgálat. Másnap délelőtt bennmaradtam, mert egy páciensem szült, ha már ott voltam levezettem még négy szülést, kilenc abortuszt és megvizsgáltam tizenhét nőt. Délután szólt a kollégám, hogy vállaljam el a műszakját, mert sürgős dolga van, elvállaltam, volt hat szülés, négy abortusz, huszonhat vizsgálat.
Este végre elszabadultam a kórházból, elindultam haza, de annyira fáradt voltam, hogy le kellett ülnöm egy padra. Erre odajött egy prosti és azt mondta, hogy egy százasért megmutatja a nunáját... ....
Na, ekkor ütöttem meg először......"
Pillekönnyű játékmotoroknál,My brother.
Egy kicsivel kevesebb, mit mikor tele van.
Megyek a gyereké.
Kunmadár 20-án. Ki jön? HuliUltras mámosán tégedet se lőnek le, ha eljössz. Csak gyere pályán. Ott nem igazoltatnak, és nem kell bizonygatnod, hogy van neked jogsid, csak most épp láthatatlan... Hameg rendőrótó jön hátul, oszt aszongya az egyik fakapád a másikna, hogy teee.. Üssed hát be ennek a rendszámát, mámost az lesz, hogy ójóvan, ez egy rendbelévő vas.
Ez már jobb ötlet. Én a bölcsők aljánál szoktam téglával alátámasztani,úgy stabil. (de spaniferrel szoktam felemelni )3 liter körül.
Faszt nem lenni. ez ilyen fajta engineemelő kettő féle uplelhető: az másik hold it a alsó forkhíd közepiben, az másikabb az általam mondott előzőlegesen, hogy éspig a villákat támasztja alá. So, as i said, emelje rá, kitámasztékre a két villát, kirántja a tengelyt, azt well done my barát.