Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az lehet igen de a tengelytávra azért kiváncsi vagyok nála
Nem azért rövidebb a villa, mert a kerék is kisebb?
de amikor ábrusnál volt akkor nem állitotta be?
meg a másik az exup villák rövidebbek mint a tiéd és az uj motoroknál is ez ahelyzet rővidebb a villa mint rég i társaiknál vagyis a sportoknál
hát az baj genesis telot nem ismerem milyen viselkedésü mert az ennyémen rugóelöfeszitést és csilapitást is tudok állitani
az a baj sporthoz magas elejel nem paszolos puha hátsó megint csak nem és mivel igy neked elvileg rővidebb a tengelytávod igy nem biztos ,hogy segit az eleje leengedése csak proba teszt után mondhato valami rola addig igy semmit .De a proba az ne olyan turnézos hanem olyan had döljön az a vas azért vettük meg az egész gumit nem csak a közepét
rövidebb az erőkar hátul, ezért lett lágyabb a rugózás.
mivel hátul lágyabb lett, kicsit le is ül, és a súlypont is hátrébb kerül, ezért nem dolgoz rendesen az eleje
Nem az a régi.
Megyek
a központi telot is cserélted exupra ?
A gyárit, amivel eredetileg volt
igen kiváncsivá tettél
te erre azt mondom neked és nem tulzok ha ugy megyek el motorozni hogy sportos utcai akkor szinte ahány aszfalt,ut annyi beállitást tudnék változtattni mert egyik beállitás sem fekszik mindenhez
A két villát egymás mellé rakva a csavar és a tengely 3cm közelebb van.
Nem tom? Lemenjek megmérjem?
menyi lett a tengelytáv igy most?ezel az össze párositásal?
Köztes.
mert valoszinü jobb a karbi beállitás agyári dobhoz .Nekem mikkor kb 8-9-re eltaláltam adobot a karbi is ahoz lett löve nem sokat de valamit álitani kell persze ez megint olyan ki hogy szereti
mert az exup villa teltebb és erösebb
hát most akérdés sportosabb használatra vagy turnésra?
FZR gyári vagy egyéb Yamaha gyári dobot próbáltál ki?
Csak nem fér fel az exup villától.
A karbit nem is mondom. Ma felpróbáltuk a gyári dobot, és meglepően magasabb lett az alapjárat, kisimult a fordulat.
A találkozón néztem meg a fogyasztását, de akkor még felül voltak a tűk, meg nem is mentem vele 120 felett. Akkor 4,8l/100-re jött ki. (ha jól emlékszek)
Az exup lengővillával 3cm rövidebb a motor. A hátsó teló puha, az eleje kemény.
Nos ahhoz hogy könnyebben lehessen dönteni, mit csináljak?
Ja az eleje full fönt van.