Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha ezzel a dumával jössz akkor bekaphatod az összes faszomat a kecskebaszó lilafejű haverjaiddal együtt
most már tudom mire gondolsz.
ja mert a lengővilla tűgörgő nekem a váz és a lengővilla találkozását jelenti.
Na utoljára hátha jó lesz
http://www.biker-world.hu/kate...
Ez ott a rugónál van amit basztatok...
Na ez X-akta kérem rejtély a köbön.
Most nézem ez nem is tűgörgős hanem kúpcsapágyas.
Ha nem jönne ki rendesen akkor 9000 ft lenne a pótlása szóval ha nem kotyog és nem jár jobbra balra akkor jól zsírozd be és hagyd benne.
http://www.biker-world.hu/kate...
A lengővillából kijön a tűgörgős csapágy úgy hogy vissza is tudom tenni? Valaki csinált már ilyet?
Akkor kezdetem el keresgélni motort magamnak csak a pénzügyi tranzakciók nem jöttek össze.De már nem bánom biztos lenne valami fasza jó kis chopperem. De a társaságotok és a mai nap élménye kárpótolt engem.
Igen?
Ahogy mondani szokták vasárba se sok érte.
Tudod mióta hirdeti tavaly nyár óta. És azóta sem kell senkinek. . . .
Már nem is érdekel gyanús roppant gyanús.
Ez viszont nem drága.
A kormány kéne róla. moc

na húzok, mert még gyorsba meg kell csinálni valamit. Még egy fél óra a melóidőből..
Hehe. Szerintem nem sikerült forgalombahelyezni. Gebaszos a papper...
A szezon felkészítés megvolt 50 be és így 290. . .
Mivan felébredtél a tegnapi sokkból papa. . .

Kaposvár-Újpest
0-1.
. . . .
Ezt a választ kaptam 1 91es ezredes tulajdonostól mikor megdicsértem a motorját a youtubon és megnézte az én videóm. Ez mindent elmond az ezredesekről.

Köszönöm, Neked is sok örömet a "Retro Vasban" :)
Az biztos, hogy van arcuk, stílusuk, hangjuk és erejük...stb.
igen?
Oszt asziszi drágábban eltudja adni? Vagy rájött, hogy van valami baja... Ilyenkor ez gyanús
nekem pl. a link 1 alatti motor egész bejövős.
hidd el tisztában van vele
egy hónapja vette 200-ért

Nem Yamha ez igaz, de majdnem annyira erős mint az ezresed.
Az, hogy annyit kérnek érte, nem jelenti azt, hogy ér is annyit. Adhatnád Te is modjuk az ezredesed 800 -ért, de felét se éri sajnos.
Ez van. A mieinknél jobb, szebb, fiatalabb motort venni 700 alatt. Akár még 4-5 száz körül is már.

Viszont egy jó oldala van. A milyenk ha műszakilag rendben van tartva 4-5 év mulva is éri majd ugyanezt az árat. Vashulladék árba azért nemigazán kapni motort.