Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akárhova léptem, 5 cm mély víz volt, a vízgyűjtőkből ömlött a víz...nem tudtam olyan helyre lépni bémeg, hogy ne tökig lépjek a vízbe. Ráadásul fentről is jött az égi "áldás", próbáltam az újsággal védekezni de annyira esélytelen voltam mint vasorrú bába a mágnesasztalon... Még mindig fújatom a cipőmet a klímával...zokniba ülök
Rohantam mert pénzügyeket kellett intézni a főnökkel de sokra nem mentem.
És nem volt benned annyi, hogy beköszönsz? Mik vannak...
Őket hívd fel. Én a kuplungomhoz és a főfékhengerhez is hozattam felújítót .
http://www.biker-world.hu/
Én is ott voltam fél 9 kor a 3. on. Csak a bokám lett kicsit vizes. Okosan kell közlekedni nem futkosni. A mamut 3. emeletén megcsinálták a niagara vízesés pontos mását. Az álmenyó alól ömlött az esővíz.
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem , szeretnék a motor első fékmunkahengeréhez venni egy felújító szettet , mert nekem ahol a fék kar megnyomja azt a gumis részt ott csöpög kifele a fékolaj gondolom a gumi már átszakadt! Ha bárkinek lenne ötlete hogy hol tudnék én ilyet venni esetleg link,weboldal ....stb azt megköszönném! Vagy ha bárkinek van elfekvőben egy fékmunkahengere és jó az érdekelne!
Megvolt...
Szerintem ballagj át egy boltba aztán vegyél egy szabadidő ruhát, vagy rövid gatyót, pólót...
Bassza meg magát az aki kitalálta, hogy ilyen idő legyen. 10 mm csapadékot mondtak, ehhez képest mire a Moszkváról átsprinteltem a Lövőház utca 12-be ~ 500m addigra úgy eláztam bazmeg, hogy a converse-mből önteni tudtam a vizet, pedig alapból van 2 luk az oldalán...szerintetek? MINDENEM fossá ázott...az ipodom, telefonom, irataim szerencsére nem, de a kajám, újságom, táskám, mindenem....kurvaélet, még 7 órát vizes cuccba eltölteni jó lesz, bizti nem fázom fel/meg ami így 1 nappal horvátország előtt tuti jó dolog...
Nekem voltak. 250-es KTM, Maico 500, Kawa Kx125 (mind 2T)egyikért sem adtam többet 80e-nél és egész egyben voltak. (jó,a Maicoval volt szívás mert alig találtam hozzá cuccot és már "értettek" hozzá egy páran)
Hát ez qrvajó!
Ultrás testvér megkért az előbb hogy mérjem meg a karburátorfedél csavarjait mert épp csavarboltba utazik,(a minták meg ugye ekkor elkezdett ömleni az eső,erre én kimegyek a garázsba egy szál gatyába mérni(lefekvéshez készültem) villámgyors vagyok tehát nem nagyon lettem vizes,mérek,diktálok, ömlik mit az állat,berohanok,megázok egy kicsit (mert a villám is vizes lesz a viharban) bejövök,megmelegítem a tejem,(ez 2 perc) leülök és lássatok csodát:elállt az eső és ezer ágra süt a nap! )
tizenéves kroszmociból vegyél szép nem leütött darabot.
Ha tudsz...
Tehát szar és kerülni kell mint a rühes kutyát!
Jó reggelt irány Pest de jön az eső.
Jó reggelt! Végre péntek. Kár, hogy holnap is dolgozok.
De nem baj, kell a zséé.
Gyula volt olyan kedves és megnézte az Apriliát tegnap. (Mégegyszer NAGYON KÖSZÖNÖM!)
Nos az van. amit az eladó is állított, hogy veszettül le van ütve kivűlről, defektes az első kerék, hiányzik egy-két műanyag idom, és nincs hátsó lámpa, viszont szép hangja van, indul, és műxik.
Picit keskenyebb,de ki lehet hézagolni.Én gömbcsapágyként kerestem,de jobb ha beviszed a régit,úgy egyszerűbb.
mondjuk igen, de én a helyeben bevinném az eredetit is tuti ami tuti
én csak karcolom ezt a témát, ott biztosan jobban értenek hozzá
Ez jó lenne! De ennek mi is a neve tulajdonképpen? GEH 12 C?
Na megmértem. A külső átmérő 26 a belső 12 mint ahogy a Gyula is írta, a furat mélysége pedig 16. Holnap felhívom az skf-t hátha akad valami a sublótban...
Készleten nálunk biztos nincs, és a csak a következő hétvégén kapnánk árút ha most rendelnék.
Tőlünk csak azokat tudnád rendelni amiről tettem be lépeket. Mivel elsősorban mezőgazdasági alkatrészek vannak a kínálatunk eltörpülhet egy csapágybolté mellett.
A pontos méretet meg kellene nézned, mert látod hány féle kialakítású létezik, egy jó csapágyboltba valószínűleg be lehet. szerezni.