Ha a FAG drága lenne, akkor itt a tesco gazdaságos Codex kollekció.
Ezek asszem csak nálunk vannak, és tényleg kib. olcsó.
A kérdés már csak az hogy az eredeti gömb szabványos-e ezekkel.
Csapágyboltban ha rendelésre is de biztos van,csak megeshet hogy baromi drága lesz (arányaiban)
Csak ez az egy ilyen van benne,a többi simán tűgörgős,a teló tetején meg csak simán illesztett csap van.
Hogy tudsz-e ilyet venni azt nem tudom mert ezt még nem cseréltem. Kinyomni ki lehet az biztos de lehet hogy (ha nagyon ki kell cserélni) olcsóbban kijössz egy bontott de jó himbával,mint egy csapággyal. Nézz utána hogy mennyi lenne ha nagyon cserélni kell,aztán ha drága akkor vészhelyzet esetén nekem van elfekvőbe egy himbám)
Hogy mi mennyire egyformán gondolkodunk!
A legjobb helyre mész. Ha már ott vagy,meg kéne kérdezni hogy aluvázon (fzr 1000) tudnak-e csinálni villaszög módosítást?
Egy nagyon picit meg van ütve szemből (az első tengely 2cm-rel hátrébb van a vázhoz képest) de nincs eltekeredve semerre és ha vissza tudják húzni akkor egy kicsit tovább kéne "dragosítani".
Az a kérdés hogy vállalják-e és kb:mennyiért. (a "látni kéne" szöveget megértem de akkor is kell egy "irányár" hogy érdemes-e)
Vagy mennyiért nyomnak egy villaszög transzformátort?
de ahol én dolgozok nem csapágybolt
Ezek asszem csak nálunk vannak, és tényleg kib. olcsó.
A kérdés már csak az hogy az eredeti gömb szabványos-e ezekkel.
Itt van még egy oldalpár a katalógusunkból.
Csak ez az egy ilyen van benne,a többi simán tűgörgős,a teló tetején meg csak simán illesztett csap van.
Amúgy az enyém is kotyog fel kb 1-2 cm a játéka a keréktengelynél nézve.
Néz mint hal a szatyorban
A legjobb helyre mész. Ha már ott vagy,meg kéne kérdezni hogy aluvázon (fzr 1000) tudnak-e csinálni villaszög módosítást?
Egy nagyon picit meg van ütve szemből (az első tengely 2cm-rel hátrébb van a vázhoz képest) de nincs eltekeredve semerre és ha vissza tudják húzni akkor egy kicsit tovább kéne "dragosítani".
Az a kérdés hogy vállalják-e és kb:mennyiért. (a "látni kéne" szöveget megértem de akkor is kell egy "irányár" hogy érdemes-e)
Vagy mennyiért nyomnak egy villaszög transzformátort?