Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hú de jó köszi srácok, holnap felhívom az skft hátha van nekik valami...emre, ti is árultok ilyesmiket?
nálunk lehet nincs ilyen
de ahol én dolgozok nem csapágybolt
Sajnos 12/26-os méretben,külön nem kapható!
Ha a FAG drága lenne, akkor itt a tesco gazdaságos Codex kollekció.
Ezek asszem csak nálunk vannak, és tényleg kib. olcsó.
A kérdés már csak az hogy az eredeti gömb szabványos-e ezekkel.
Ammá kuka,perselyeztesd meg,ugyanolyan jó lesz,későbbiekben is könnyebb javítani Hamá ,számít a zsé
Igen,foglalkozom vele
Ja, egyébként én ezt a részét nem bántottam, mert nem volt rá szükség. Csak lezsíroztam az egészet aztán összeraktam.

Itt van még egy oldalpár a katalógusunkból.
nem kell semmi szétcseszni, lehet külön is kapni
Csövi,így néz ki,ilyen gömbfejekből lehet kioperálni.SKF boltban keresd,SILKAC,vagy SaLKAC 12-es ha jól emlékszem,és nem is drága.
Oksi. Akkor azt nem szedem szét.
Ha oldalra "billeg" az nem baj,csak ha fel-le lóg akkor van gond.(de a felső szem nem szokott kikopni mert csak nagyon keveset mozog)
A teló alját megfogom és jobbra-balra tudom mozgatni, akkor eléggé ki van kopva a teteje?
Csapágyboltban ha rendelésre is de biztos van,csak megeshet hogy baromi drága lesz (arányaiban)
Csak ez az egy ilyen van benne,a többi simán tűgörgős,a teló tetején meg csak simán illesztett csap van.
Menj le a dunára és pecázz 1 et hátha kifogsz 1 nagy harcsát és annak jó lesz a szeme..

Amúgy az enyém is kotyog fel kb 1-2 cm a játéka a keréktengelynél nézve.
Köszi Ábrus. Megnézem mennyi egy ilyen halszem ha van egyáltalán, aztán meglátjuk...
Az exupé nem jó hozzá.
Hogy tudsz-e ilyet venni azt nem tudom mert ezt még nem cseréltem. Kinyomni ki lehet az biztos de lehet hogy (ha nagyon ki kell cserélni) olcsóbban kijössz egy bontott de jó himbával,mint egy csapággyal. Nézz utána hogy mennyi lenne ha nagyon cserélni kell,aztán ha drága akkor vészhelyzet esetén nekem van elfekvőbe egy himbám)
Háhá Tényleg olyan mint a halszem.
Néz mint hal a szatyorban
Hogy mennyire egyformán gondolkozunk. ahogy olvastam egyből a transzformátor jutott eszembe. megkérdem.
Kamú már kivesézték 1000x
Sanyi bikiciglicki verseny tour de poland.
Hogy mi mennyire egyformán gondolkodunk!
A legjobb helyre mész. Ha már ott vagy,meg kéne kérdezni hogy aluvázon (fzr 1000) tudnak-e csinálni villaszög módosítást?
Egy nagyon picit meg van ütve szemből (az első tengely 2cm-rel hátrébb van a vázhoz képest) de nincs eltekeredve semerre és ha vissza tudják húzni akkor egy kicsit tovább kéne "dragosítani".
Az a kérdés hogy vállalják-e és kb:mennyiért. (a "látni kéne" szöveget megértem de akkor is kell egy "irányár" hogy érdemes-e)
Vagy mennyiért nyomnak egy villaszög transzformátort?