Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szóval én nyertem
1
a griffen kívül esetleg albatros lehet még ami fel is tud szállni
meg talán 1-2 mig29
A magyarok mivel fognak repülni?
Akkor én is rakok egy repcsit
Köszi.
De én Miééééért nem repülhetek ilyennel!ÁÁÁÁÁÁ!
Úúúú, köszönöm szépen. Majd megpróbálom meghálálni valahogy
Akkor csak neked
ingyér
Szeretném azt a himbát.... Mailcímem az adatlapomom, mondj egy árat, utalok pénzt.
Szerintem fixen nem lenne jó.....
Pöpeces! és hogyér?
Fúrasd fel,perselyt bele aztán kész. Nem kell szerintem okvetlenül önbeállónak lennie. De ha kell a himba akkor természetesen odaadom.
Nyekk.(majdnem súroltam a minimumot)
Szeva Robi! Lenne egy szakmai kérdésem. Az egyik havernak fújnám az autója néhány elemét (metál),segíts kérlek.Én amikor metált fújtam fél óra múlva már ment is rá a lakk.Ezen az autón a lakk elkezdett felválni,úgy tenyérnyi foltokban.Alatta látszik,hogy a festés simára van csiszolva vizes papírral.Ezt így kellene? Nem szakmám,nem értek hozzá,csak hobbiból szoktam ilyet csinálni,meg szívességből.Lehet ,hogy azért válik fel a lakk,mert mégsem kellene a festést simára csiszolni?
37literes, van kulcsa, talpa nincs. koszos. Raknék képet, csak szarakszik a net. minnyá próbálkozok...
Az a baj, hogy amit vettem csapágy külső gyűrűje nem 14mm széles, hanem csak 9mm. A barátom bele préselte, de sajna ferdén sikerült és megsértette a furatot, azaz kicsit ferdén áll benne. Ami elvileg nem baj, mert önbeálló, de félek, hogy a házban fog elkezdeni kotyogni és az nem lesz jó...meg elég vékonykának tűnik az a 9mm...
Igaz! Most olvasom a népítéletet,14,5 átlagfogyasztás! Az viszont nem kevés.
Nem csak elvileg. De gyakorlatilag is egy benzintemető.
Most mé?
Most már a hátsó fékem is lgteleníthető. Azon mér van 2 légtelenítő?
Úúú, de pöpec. Milyen-mennyi? Képeket és további infókat e-mailbe NAGYON várom.

ábrus: minden Tőlem telhetőt megteszek ami kitelik egy Fuji S5600-ból és egy HD-s SONY digikamerából. A többi a csajokon múlik
De hát a Te himbád miért nem jó? Abban is csak a csapágy szar mint ebben,nem? Akkor meg mindegy hogy melyikben cseréled ki,nem?