Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, teló? hát ott elég kritikus a szár, nagy nyomás van a szimmeringen...
Szóval ha jót tettetek bele, és jól, akkor csak a szár lehet hunyó, vagy 1szerűen csak túltöltöttétek (akkor is kinyomja)
Fingom sincs, mennyi kell bele, de Ábrus biztos ideírja 42-edszer is
Thomas,küldd el a telószámod,délután négyre megyek megnézem az Apriliát,utána rádcsörgök.
Biztos jó. fzx szimmeringje megy bele. A szárcsere gecidrága, nem? :(
Rendicsek.
OK lekéstem 1 kicsit
Szár csere nekem is az kellett. Biztos jó szimeringet raktál bele?
csúszószár elég ramaty, de az is az ami nem fossa.
Telószimmering, első teló, jó a méret, két olyan sráccal akik nem egyet cseréltek már, egyik motorszerelő is.
Milyen szimmering, hova kellett, jó a méret, hogy raktad be, milyen a tengely állapota stb.
De durvát szoptam éjjel a szimmeringcserével.. reggel 3kor fejeztük be, épp csak hazagurultam vele, és fossa az olajat megint. mi a rohadt kurva anyja? olyan retek lenne a szár, h 5km-en kinyírta a szim-et? kurta élet. micsináljak? rongy alá h itassa, néha meg utántöltés?
Megjött a csavar. . . .
Örülök hogy ezt is megkapom nemhogy kamatot.
Jó napot,tegnap el voltam melóval,majd később felhívom
kérjéé rá kamatot.
Elgondolkodtam hogy mennék Zsoltihoz kapálni krumplit és közbe motort is szerelnénk és jól berúgnánk esténként.
Most beszéltem a főnökkel azt mondta ma megkapom.
Ez igazgatónak se fizetnek?
Na oda se megyek melózni....
Megvan még, de könnyen lehet hogy felhasználásra kerül.
Ma kiborítom a cégnél a bilit, haza kellett volna ma mennem és múlt hét hétfő óta nem kaptam fizetést. Nem kicsit vagyok morcos, betelt a pohár eddig birkatürelmű voltam de ennek vége. Lesz mani lesz munka. Mától sztájkolok.
Én nem annyira.
Szassz papa reggelt. Olyan frissen keltem
Jó reggelt! Hú de szét vagyok esve ma reggel!
Sziasztok!
Ma motoroztam egy kicsit.
Egy Honda XLV Transalp papírok nélkül valakinek?
Megy mint állat....