Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húúú de szíííp!
Az enyém ráér! Ha azon múlik akkor vegyél szívócsonkot.
Duna tv élő adás! Kaposvár-Ujpest 0-0 méééég!
ráér nincs most pénzem mert a 2 heti fizetés 80e helyett kaptam 30 at eddig mérges vagyok.
Igen,de csak a jövő héten. A Szilveszter szabin van. Megbeszéltem Attilával,megkérdezi Neked, és felhív ha megvan.
Emre eltűnt csak nem kiment a Kaposvár-Újpest meccsre.
Sanyi a karbi légszűrő közötti szívócsonkokat meg tudod majd érdeklődni nekem mennyibe kerül
Holnap megyek érdeklődni,mikor dolgozol? Mikor hívhatlak a délután folyamán úgy 4 után?
Tudom!
Megelőztél. Gondolatolvasó vagy.
Az árát is írd le.
2220ft! stem nem olyan gáz! Bááár egy lemezdarabért! Egy ügyes lakatos simán megcsinálja,igaz sztem 1db ár nem sokkal lenne olcsóbb.
Muszáj oda ilyen gömbcsuklós baszás.
. . . . . . . .
Sanyikám mi lenne velem nélküled. ill a többiek nélkül is.
. . . . . . . .
Ezért a csomagolásért általában elég sokat szoktak kérni.
Na drága tezsvírem mi van nálam ? A posta majd csak holnap,de meglesz ne szarj be!
Telcsivel készült mert nincs itthon a fényképező.
Hú de szerencsém volt ismét ezzel! Amikor szétszedtem nem kotyogott egy szemet sem,csak iszonyúan nyikorgott. Ezek szerint rendszeresen meg kell kenni ahhoz,hogy jó maradjon! Huhhh!
Nem rossz elképzelés.
Nos van egy rossz hírem. Megmértem és minden (még a szám is) ugyanaz, viszont most már értem hogy mitől megy tönkre,ugyanis ez sem jó.
A középső "szem" és a ház amiben mozog egy papírvékony lemezzel van elválasztva. Ezt most vettem észre hogy kicsit kilógott a széle mert az egyik oldali szimering széle már megkopott. Megfogtam fogóval és könnyedén kihúztam közüle,ekkor már lehetett látni hogy a lemez egyharmada szét van rohadva mert nem volt zsírozva rendszeresen és a szimering mellett pedig be tudott menni a víz.(vakrozsdás a szem felülete is)
A lemez nélkül pedig mindjárt ugyanúgy kotyogott-lógott a szem a házában mint ahogy leírtátok.
Ezzel sajnos nem mennél semmire de ha végképp nem sikerül megoldást találni akkor van egy utolsó mentő lehetőség. Zsolti hozott nekem annak idején egy exupét aminek ugyanezek a csapágyai de a himba mérete más,abban hibátlan a szem,esetleg abból ki lehet nyomni és azt beleteheted a Tiédbe. (viszont azt én is javasolhatom hogy kell bele esztergáltatni egy perselyt két szimeringgel a szélein és kész,én ezt tenném)
Az AC-t végül is betettem a bontottat, a régit meg megcsináltam. A centrifugál AC-hoz is elvileg meg van minden, csak azon gondolkodom, hogy tudom mérni a nyomását. Lehet azt fogom csinálni, hogy amit megcsináltam gyárit a köpködőset kipróbálom, hogy hány méterre tudja felnyomni a benzint egy átlátszó csőben. Úgy emlékszem az adja meg a Bar-t. Aztán a centrifugál AC-n is úgy állítom be a nyomást, hogy ugyan addig nyomja fel....
Mindjárt feltúrom.
Megmértem a furat hosszakat 95mm 44mm és 26mm valamint az van beleöntve, hogy 2KT002
Az is de rámérek.
Egy kicsi jutott nekem is belőle...
Ilyen.