Meg lett hegesztve a motorkám, mehet lassan össze. Kicsit kigyulladt a karbiból kifolyó benzin, de a lélekjelenlétem, és a kéznél levő oltó készüléknek köszönhetően nem lett baj.
Köszi Ábrus. Kellene nekem a himbád, aztán rendelek bele egy szemet. Ahogy nézegettem sajnos ez konstrukciós hibás, nem kellene ezt zsírozni egyáltalán, az a hiba, hogy a szimmering éle pont a távtartó végéhez csatlakozik, tehát nem tömít, be tud menni a víz és szétrohad. Megoldás az lesz, hogy fordítva kell beletenni a szimmeringet.
Épp nemrég láttam itt felettünk repülni egy alacsonyan szálló vadászgépet de túl messze volt hogy lássam milyen.
A szu-27 kék-szürkében tényleg állatul néz ki. (nálam versenyképes az F-16-tal és az F-111-gyel pedig szerintem ezek a legszebb gépek)
holnap kiköltözök a tópartra hétvégére,kapitális pontyokat fogdosni, jager barátommal,Borsodi bácsival,merlot nénje kiséretében ja meg 1 csajszival aki őszintén remélem nem próbál meg beleszólogatni menyit vedelek a mocskos belembe
Miku:
A földön kb. 2 milliárd 18 éven aluli gyerek van, de minthogy a Mikulás mellõzi a hindu, zsidó, buddhista, vagy mohamedán gyerekeket így a munka 15%-ra csökken, azaz: 378 millió kölyökre.
Háztartásonként 3,5 gyerekkel számolva ez 91,8 millió otthont jelent.
Ha feltételezzük, hogy a szóban forgó 91,8 millió otthon egyenletesen helyezkedik el a föld felszínén, akkor a két ház között a távolság 1,2 km. A teljes út így 117 millió km nem számítva a kitérõket, amelyekre még a Mikulásnak is meg kell ejtenie.
Ez azt jelenti, hogy a Mikulás szánja mintegy 1000 km/s sebességgel halad, a hangsebesség 3000-szeresével.
Konklúzió:
A miku szánja qva gyors, az FZR-ed pedig egy tetü. Úgyse fogja elkötni.
Bmeg, A Flanker!
SZombat meló, vasárnap meg nem érek rá. Bár lóvé se sok van. Így nem leszek ott.
Egyébként szerintem Te is repülőbuzi vagy, csaképpen nem kóros.
A szu-27 kék-szürkében tényleg állatul néz ki. (nálam versenyképes az F-16-tal és az F-111-gyel pedig szerintem ezek a legszebb gépek)
A földön kb. 2 milliárd 18 éven aluli gyerek van, de minthogy a Mikulás mellõzi a hindu, zsidó, buddhista, vagy mohamedán gyerekeket így a munka 15%-ra csökken, azaz: 378 millió kölyökre.
Háztartásonként 3,5 gyerekkel számolva ez 91,8 millió otthont jelent.
Ha feltételezzük, hogy a szóban forgó 91,8 millió otthon egyenletesen helyezkedik el a föld felszínén, akkor a két ház között a távolság 1,2 km. A teljes út így 117 millió km nem számítva a kitérõket, amelyekre még a Mikulásnak is meg kell ejtenie.
Ez azt jelenti, hogy a Mikulás szánja mintegy 1000 km/s sebességgel halad, a hangsebesség 3000-szeresével.
Konklúzió:
A miku szánja qva gyors, az FZR-ed pedig egy tetü. Úgyse fogja elkötni.
Most épp erre próbálom rávarázsolni a magyarítást, szinkront: SMRTER Zone alpha mod Clear Sky
Egy kis gameplay, ha valaki kedvet kapna hozzá
http://youtu.be/XPHdH1Z-GmM
SZombat meló, vasárnap meg nem érek rá. Bár lóvé se sok van. Így nem leszek ott.
Egyébként szerintem Te is repülőbuzi vagy, csaképpen nem kóros.
Most estem haza, alig győzök utánolvasni.
Örömmel közlöm a repülőbuzikkal, ma landolt a SZU 27!
Golfi