Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gépigény? (amúgy a demoban harcászatilag elég bénán ment a player)
Meg lett hegesztve a motorkám, mehet lassan össze. Kicsit kigyulladt a karbiból kifolyó benzin, de a lélekjelenlétem, és a kéznél levő oltó készüléknek köszönhetően nem lett baj.
A hangja meg kicsit le volt maradva mögötte.
Köszi Ábrus. Kellene nekem a himbád, aztán rendelek bele egy szemet. Ahogy nézegettem sajnos ez konstrukciós hibás, nem kellene ezt zsírozni egyáltalán, az a hiba, hogy a szimmering éle pont a távtartó végéhez csatlakozik, tehát nem tömít, be tud menni a víz és szétrohad. Megoldás az lesz, hogy fordítva kell beletenni a szimmeringet.
Épp nemrég láttam itt felettünk repülni egy alacsonyan szálló vadászgépet de túl messze volt hogy lássam milyen.
A szu-27 kék-szürkében tényleg állatul néz ki. (nálam versenyképes az F-16-tal és az F-111-gyel pedig szerintem ezek a legszebb gépek)
Amikor én utoljára játszottam,akkor a Shel shock volt! Az még egy Ciryx 200 procival ment,és S3 Virge 4mb videoval!
holnap kiköltözök a tópartra hétvégére,kapitális pontyokat fogdosni, jager barátommal,Borsodi bácsival,merlot nénje kiséretében ja meg 1 csajszival aki őszintén remélem nem próbál meg beleszólogatni menyit vedelek a mocskos belembe
Na én átpasszolom a 40e másnak megyek alukálni a meccset ágyból még megnézem és tente. Jó éjt skacok.
OK! Most megnyugodtam! Nagyon meggyőző tudsz lenni!
. . .
Miku:
A földön kb. 2 milliárd 18 éven aluli gyerek van, de minthogy a Mikulás mellõzi a hindu, zsidó, buddhista, vagy mohamedán gyerekeket így a munka 15%-ra csökken, azaz: 378 millió kölyökre.
Háztartásonként 3,5 gyerekkel számolva ez 91,8 millió otthont jelent.

Ha feltételezzük, hogy a szóban forgó 91,8 millió otthon egyenletesen helyezkedik el a föld felszínén, akkor a két ház között a távolság 1,2 km. A teljes út így 117 millió km nem számítva a kitérõket, amelyekre még a Mikulásnak is meg kell ejtenie.
Ez azt jelenti, hogy a Mikulás szánja mintegy 1000 km/s sebességgel halad, a hangsebesség 3000-szeresével.

Konklúzió:
A miku szánja qva gyors, az FZR-ed pedig egy tetü. Úgyse fogja elkötni.
Bmeg, A Flanker!
SZombat meló, vasárnap meg nem érek rá. Bár lóvé se sok van. Így nem leszek ott.
Egyébként szerintem Te is repülőbuzi vagy, csaképpen nem kóros.
Húúú! Jó lesz vigyázni! Még a végén nem szánkóval megy tovább!
Ja ezzel kínlódnak én is lassan csatlakozok mert kotyog vagy 1,5-2cm és szét kell bontanom majd a szezon végén.
Sanyi vigyázz a motorodra az ablakba van valami sunyi alak aki feni rá a fogát. Láttam már valahol a tagot de nem rémlik hogy hol. . . .
Még mindig ezzel kínlódtok?
Ez az ez 1 vr6 os elvileg 2,8 as motor. Az ütős. .
Szasztok!
Most estem haza, alig győzök utánolvasni.

Örömmel közlöm a repülőbuzikkal, ma landolt a SZU 27!
Sztetek ütős?
Golfi
Vazze! Bringával többet mentem!
Idén már 650km!
Nézem papa. a pénzt meg hétfőn-vagy kedden feladom csak a címed küld majd el.