Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fékfolyadék
Nem. Letört a műszerfaltartó a vázról. Aluhegesztés, indexjavítás, kábelrendezés, fékolajcsere. Gyulám szerezz már nekem első kerékcsapágyat.
Ja, a kormánnyal modifikálsz.
Megviselte Sirok. Amit Ábri mester művelt, az örök élet
Zsolti,te mit bütykölsz azon a gépen?Múltkor Ábrus nem hozta rendbe?
Végre Huli,neked is van sikerélményed!Mióta kicseréltem a karbisort,és belőttem(kilencszer szedtem le!),Azóta az enyém is jól húz,pedig a szelephézag még nem jó!Múltkor mentem Szőregre,megnéztem Thomasnak azt a terep kecskét(RX50),Kicsit gyorsan kellett kifordulnom a 43-as út határforgalmába,a párom utána azt mondta őrült módon vezetek!
tecsóba mind a 4 rész van.
asszem 400 Ft
Köszi.
freddurst75@freemail.hu
Elküldöm mélbe a fájlt ha kell, csak adj címet, AL-odon nincs fenn
. Jó utat .
Már csak 1 óra és kezdetét veszi a nyaralás. Irány át haveromhoz, összepakolás nála is, aztán meg este indulás Jujdejó - jujdejó!
Én nem találtam a polcon még.
Akarom mondani, elmentem a boltba és megvettem..
Le is szedtem gyorsan
Bazzeg Huli. Előző jackass-eket láttaD? Na azok se voltak semmik..kedvencem, amikor a koleszba egyre kisebb betűvel kiírt szöveget kell felolvasniuk, és a végén akkorát rá basz 1 box kesztyű a törpére, hogy leesik a kis sámliról amit odatettek Neki Meg amikor a csöngőt megnyomja, belenéz a kamerába és fel fújódik egy rózsaszín valami nem tudom micsoda, és úgy fejbe vágja az egyiket, hogy majdnem elviszi a mentő
Úgy látszik ma rossz napja van.
Emre csak álljon be a sorba...
Nem mert félek emre megver
ohhh..
Örülök, hogy pöpec a vas. De akkor ugye ha legközelebb ütkötünk jössz...
magasról szarok a focira (is)
de ha legközelebb nekem írnál valamit előtte három egyszerű dolgon gondolkozz el :
1, Fontos-e?
2, Igaz-e?
3, Jó szándék vezérli-e?

Ha mindhárom kérdésre nem tudsz egyértelműen igennel felelni inkább fogd be.
Köszönöm
Ezek szerint még sokkos állapotban vagy. . . . . . . . . . . .
. . .