Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

esztergályos segítség kell mert olvastam hogy nem eu szabványos ott a cuuccos.
Ábrus igazam van .
De emre csinált ilyet nemrég asszem.
De volt fém persely amire a szimmering fekszik fel. 16.5 mm. Sajnos kotyog eléggé....Fölül is ugyan ilyen van? Mert oldalirányba annak is van játéka...bár az nem is baj, csak ne kotyogjon. Vajon holnap tudok venni valahol ilyet? Nem valószinű......
Semmi szarakodok a gps telommal. Programokat rakok fel és veszem le. És qurvára mérges vagyok mert nincs még pénz az átírási pénz az itt van de ahhoz nem nyúlhatok.
Simabéláékhoz beadom hétfőn a vasat, megnézik mivan.
Na mi van.?
ha nem kotyog zsírozd be oszt jóvan....
neked ott nem volt a szimeringen kívűl 1-1 fém persely?
Ha má itt vagy... nekem kéne motorszerelés. 2T 50 ccm henger+dugó+ami kell+hajtókar alsó szem (blokk széthúz)
A henger nikasilos vizes alu, javítható? (persely?)
Ha foglalkozol ilyesmivel, jelezz, és felhívlak.
halszemes kb 6000 ft vagy több porvédők kiszed azt lehet van 2 zeeger gyűrű,kipiszkál azt kinyom,és kuka
Valaki csinált már ilyet? Szétszedtem a hátsó teló himbarendszert és valami önbeálló golyó van benne ami ki van kopva. Szerintem az nyekergett. Két szimmering van oldalról. Ki lehet préselni, vagy hogy jön ki? Egyáltalán lehet kapni olyat?
Krumplit nem kapálunk
Dinnyét káposztát paprikát igen.
Gyere, még elfér a garázsba a tied is.
A motorszerelő nem azt jelenti ,hogyért is hozzá,ez egy külön szakma már
Mé nem kűtted el,Teeeeeeeeeeee?
Nem.
Nem lehet, hogy csak a felső porvédőt cseréltétek ki?
ez hülyeség,
eredetiben drágább, utángyártottban meg fele ennyi.
de bontóban kapsz két szárat 40-ért
40 rugó/db, de attól még drága....
fényképeket nem csináltál a műveletről?
Az új telószár elég drága kb 100eFt/stück
380-at töltöttünk bele.
Eladom a telószáramat 600-ba Neked, kapsz mellé egy telószár nélküli FZR-t is mindennel együtt
fordítva tettétek bele.....vagy 1-2 helyen mély karc van a szárban....még ha görbe akkor sem szokott ereszteni......teljesen szétszedtétek a telót vagy csak a szimeringet piszkáltátok ki csavarhúzóval?.......
478-5450 baker, hogy írni se tudok mááá..
telenorpannon / négyhetvennyó5450