Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ádám nyomattam Neked egy mailt.(ez is porszívóügynök meló de az nem az én asztalom,ma reggel jött)
Qrva sárgák! A penge cuccokat megtartják belpiacra maguknak!
De méretre akkorának kell lennie mert a váz ugyanaz. (de ha gondolod megmérem)
Öregszel te is az emlékezeted már nem lehet profi.
méretileg egyező lehet? enyémben ilyen teló van:
Emlékeim szerint ez teljesen jó.
vettem bele csapágyat, ami kicsit más méret, de össze lehetne hozni. aztán a haverom kicsit ferdén préselte bele....tiedben milyen az a gömbfej? elmegy még?
No nem jártál sikerrel?
Ha kell,mond meg hogy mennyit ér meg Neked én meg elküldöm Neked annyiért.(gondolom jó lesz így )
Na mi lett a kísérleti AC-val?
Ábrus, lehet kellene az a himba....
Ne legyél már ilyen nyámnyila!
A Horvátoknál meg tessék sokat fényképezni jó minőségben és velünk megosztani (a hajódról meg a kaszinóról is) csajokból lehetőleg inkább a külföldieket preferáld mert a helyiek szegénykéim valahogy nem sikerültek túl szépre. Ha nem tartod be az utasításokat akkor nagyon meg leszel verve.
. . . .
Poti! Szereztem egy dobozt neked!
Szilveszter visszajött szabiról, Sanyi?
Megjött,akkor küldöm.
Ezek szerint jobban vagy már papa.
Elküldtem a mailt. . . ..
Lassan megyek,különben is félig rehabos vagyok! Köszi szépen!
szerintem mire Te éppen belejönnél a mozgásba, én légszomjjal esnék le a bringáról
jó nyaralást!
Nem. Ma már nem,vasárnapirány Berény!Bringivel megyek. Nem kísérsz el egy darabon? Tekersz egy jót legalább.
Húúú de jó vagyok!
nem dolgozol?
Cső! Ma tudok csak felmenni a cuccodért,megpróbálom még feladni postán,de mit is mondtál hogy legyen? Meg a címed is kéne hozzá! e-mail:bekessanyi@citromail,hu Címed küld el! Pontosan Papa!
. . . . . . . . . . . . . . . .
"A feleségem azt mondta, ad egy támpontot, hogy mit szeretne születésnapjára:
Legyen vörös, és menjen 0-ról 100-ra 3 másodperc alatt.
Ajándékoztam neki egy piros fürdőszobamérleget."