Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minden olyan cucc oké, amit a szervízkönyvben megtalálok. Az angollal nincs gond, és a betűket is látom. Úgyhogy ilyen gond, hogy lógás nincs. Én NAGYON hülye vagyok a motor szereléshez, úgyhogy a legalapabb dolgokkal van bajom. Minden ami le van írva, az okés számomra.
A szakácskönyvekkel is ez a bajom. Mikor kezdi, hogy csináljál rántást. Mondom anyádat...max a konyhaszekrény fiókját tudom rántani, de azt akár nagyon is. (anyámékéban egy fiók meg is deglett a kezem alatt. )
Érzéssel húzd meg mielött már beszarsz az erőlködéstől és kigúvadna a szemed na az előtt állj meg.
.
mérd meg a gumi szélét vagy a felni peremét mennyi a távolság mind 2oldalon a lengővilla belső szélénél akkor tudod hogy egyenesen fut e. Elvileg kell lenni ott valahol 1 táblázatnak a lengővillán mennyi a lánc lógása elvileg ha jól tudom 2-3 cm játéknak kell lenni fel, akkor jó a láncfeszesség. Javítsatok ha nem jó.
Mégvalami... féknyereg felkerült. A 2db 12-es csavar menetét menetrögzítővel bekellett volna kenni? Menyire cibáljam meg? (nem kell Nm érték, mert sajna nincs szerszám a méréséhez) Túl tudom húzni, vagy olyan anyag, hogy nemtoom szétcibálni kézzel? Az normális még, hogy üresbe a motor, és meglököm a hátsókereket, és csak fél fordulatot viszi a lendülete? Kicsit mintha hozzáérne a betét a tárcsához, bár ez lehet annak is az eredménye, hogy a tárcsa kicsit oxidálódott.
Baker, hétvégén egy fél nap kerestem a lánvsparyt és a petróleumot, mert a láncot meg akartam takarítani. Basszus, Qva költözés. Nem sikerült megtalálni.
Sziasztok!
No a defekt javítás után most sikerült visszatenni a kereket. A kerék visszarakásánal mit kell beállítani? Mármint kell ott hátul tekergetni ilyen izét amitől a kerék előre és hátra mozog. Mit kell ott figyelni. Egyenlőre belett téve, hátsó kerék emelőn beröffentettem, és egyesbe raktam Hagytam neki, hogy forgassa a kereket. A lánc jobbra-balra is mozog, nem csak le fel. Ez gondolom nem normális...
Ezekszerint a kerék most nem fut egyenesen, hanem kóvájog jobbra balra? Ha a láncszett cserélve volt 800 km-el ezelőtt, és ment a motor kb. 35 km-t ebből földúton ahol por van szerintetek már sprayz-ni kell a láncot? vagy azt honnan látom, hogy kérné az ápolást. Az igazság, hogy az előző láncom olyan szar volt már mikor a motort megvettem, hogy egyetlen egyszer lett mindössze sprayzve, azt is csak ahogy sikerült. Erre meg már vigyáznék mint állat, mert qva sokpénz volt.
Kösz Gyula!Úgy műkszik ahogyan kell!
A 3 as hengerbe zsír új gyertyát tettem pár hónapja.Most is az NEM ment,és látom h a porcelán és a vas találkozásánál nincs minden rendben.Mintha megégett volna ott.
Szerintetek ez mitől van?
Héjjj olyan ágyneműtartóm nekem is van
Az?
Nem lesz fejidom de lesz lámpa.
http://imet.hu/index.php?conte...

a telohoz fogathatod.
Az van hogy a középső alu tartó pöcs letörött. Meg plusz a km óra tartó is. Tehát vagy lesz valami lámpám, vagy tartó keretet keresek.
De azt a pöcsöt elég macerás vissza hegeszteni, tehát most nem toom mi legyen.
Csak nem kellene egy?
ok köszi nem bonyolítom külön dugdosom majd őket és akkor úgy használom.
. . . .
akkor az van,amit mondtam.azert kellett javitanod a win7 bootjan,mert az XP atirta.konkretan mind a ket rendszer az 500-as bootsectorat hasznalja.ez ugyanaz,mintha a ket rendszer egy winyon lenne. ha ram hallgatsz,letoltod az XP virtual machine-t.ez egy windows 7 alatt mukodo XP.mintha a 2 rendszer egyidejuleg mukodne. (XP ablakban, win 7 hagyomanyos modon). microsoft oldalarol le lehet tolteni.
http://hogyan.org/windows-7-wi...
http://www.microsoft.com/w
indo...

hatulutoje,h pl VGA kartya egy regi vacak s3trio 3d,nem pedig az,ami fizikailag benne van.de a szinkronhoz sztem ez tokeletes.
De azért kellett volna mind a 2 mert a win 7 esen vannak a programok de majd lehúzogatom őket külön és majd úgy használom a progikat kíírom pendrivra.
Ezt olvastam de nincs 1 vinyón a 2 rendszer..
Emre a biosba elsődleges a win7 azaz az 500as vinyóm másodlagos az xp a 160 vinyóm. És startkor az xp indul le kellett teljesen húznom a kábeleit a 160 asnak és javítani a bootot a win7 en az most megy.
Nekem az xp csak a mio navigáció miatt kellett volna mert xp vel lehet szoftot frissíteni rajta.
Szaki a fejidom tartó konzolod megvan a pirosból?
ezért kár volt, lassú voltam, na mindegy
nézd meg a biosban mi van beállítva boot sorrend ügyileg
Há ja pézet nem adnak hozzá
http://lacy.hu/windows_vista/x...
ezt sasold.csak nagyjabol olvastam bele,de jo megoldasnak tunik.termeszetesen vista helyett win7.
anno en is megcsinaltam,de folosleges volt.inkabb csinaltam egy VM-et,sokkal viccesebb:)
megnézem köszi.
nem is sarga
ha biosban nev szerint be van allitva,h melyik vinyorol bootoljon,es ugyis xp bootol,akkor ,mikor telepitetted az XPt felmasolta az inditofajlokat az 500-asra.van egy progi,most persze nem jut eszembe a neve,de googleban ra lehet keresni,amivel beallithatod,h bootmenus legyen a cucc.igy te valaszthatod ki,honnan induljon,mennyi ido utan,mi legyen az alapertelmezett,stb stb stb. probalkozz a "win7 xp boot menu" keresoszavakkal...
Zsoltiiii ezt sasold

csizma