no eljutottam vehgre oda,h visszaolvassak mult het csutortokig.eszmeletlen mennyit tudtok irni:)
tali:
25-en 15 eves osztalytalalkozo.
szept 1. hetvegeje meg horvato
11-e v 18-a lakodalom.ezt sajnos meg nem tudom mikor,mert meg a meghivot csak szoban kaptuk meg es elfelejtettem. egyszoval kicsi az esely,h megyek...
hello! az enyemen volt fent,idiota modon a felso idomtarto csvarhoz volt rakva.gondolom mondanom se kell,h az elso eldolesnel roppant az idom:) fogalmam sincs,hova lehetne tenni,h ugy mukodjon,ahogy annak kell
komoly?mert akkor megbeszeltuk! mar csak a csonkokat kell beszereznem,es vegre ujra gyari szuro lesz rajta!rohadtul idegesito amugy ez a sport legszuro,biztos,h el akarod cserelni?:) nem akarom,h utana felfesd a hazunk falara, h nem tetszik a csere . amugy a szurorol azt kell tudni,h vmi k&n,ha nem hazudott az elado,es legjobb tudomasom szerint nincs rajta szivacs,csak a sima 4 db szuro.
Jó reggelit,kedves Snoopy egyszerű a dolog,ha beindul a motor,akkor jó,ha nem,akkor két dolog lehet:vagy a jeladó tekercs szakadt meg,vagy maga a modul halt be.A legegyszerűbb cserével lehet kiszűrni,illetve multiméterrel rá lehet mérni a tekercsre,egyik vezetékét ilyenkor le kell húzni a modulról.A jó tekercsnek 100-ohm körüli ellenállása van.
600.000-ba van a motor amit megelőlegeztettem magamnak, lévén, hogy jött volna be fél misi környéki összeg egy melóból, amikor ott hagyott a társam, így megvolt a fél milka és 8 hónapon keresztül nem volt melóm, mert nem találtam - nem is igazán akartam az elején - és így a havi 40 rezsiből, hip hop összejött a milla.....több volt, csak mostmár van melóm és tudok törleszteni...megtanultam, hogy előre soha semmit...ha megvan rá a kess, akkor lehet, addig nem!
tali:
25-en 15 eves osztalytalalkozo.
szept 1. hetvegeje meg horvato
11-e v 18-a lakodalom.ezt sajnos meg nem tudom mikor,mert meg a meghivot csak szoban kaptuk meg es elfelejtettem. egyszoval kicsi az esely,h megyek...
Ha tudsz angolul ez segithet.
Nem tudja valaki,hogy hogy kéne kiderítenem,hogy jó-e a motor gyujtás elektronikája?Valami jó megoldás kéne nem az,hogy cserélgetek!
http://www.met.hu/kepek/brod/i...
Éppen szoba is lenne, de az az FZR-es csajonak van fenntartva Vagy bármilyen motoros csajnak. Vagy bármilyen csajnak