Mi a faszomból gyűlt össze az az 1 milli?
Mert élni és pénz elverni én is tudok ,az megy nagyon is
De 1 milli tartozást összegyűjteni még 1 szer sem jutott eszembe
Ha valamelyik FZR-est elenné erre véletlen a fene, qrva nagy bulik lesznek itt csütörtöktől (sztem országos színvonalú rendezvény) Körös toroki napok
Én ott lakom 10 km-re, udvaromban van sátorhely (de ott is lehet), ha kell, meg kút kimegyek esténként, berúgok (csütörtök már biztos)
Nálunk semmit nem tudsz melózni mert 1enlőre nincs film kilátásba. Szóval lesz időm a motorral foglalkozni. Nem jött meg a csavarom még. És csütörtökön megyek Pestre vásárolgatni csavarokat. Van nálunk 1 jó kis csavarbolt mindent lehet kapni.
Á esik itt az eső.
Nem félre tudok tenni belőle, hanem az egészet elköltöm már rá. 22 vagyok nem vagyok már 16 éves kölök. Havi 10 pénz a telószámla, e mellé 40 rezsi-t fizetek Anyámnak havonta. Asszony 4 éve van, tudom mennyit "kell" rá költeni...PLUSZ emellé van a 9 száz ezer forintos tartozás, úgyh ha valaki akkor ÉN megbecsülöm a pénzt és tudom mennyit kell érte melózni.
Mert élni és pénz elverni én is tudok ,az megy nagyon is
De 1 milli tartozást összegyűjteni még 1 szer sem jutott eszembe
Én ott lakom 10 km-re, udvaromban van sátorhely (de ott is lehet), ha kell, meg kút kimegyek esténként, berúgok (csütörtök már biztos)
Én nem panaszkodom, de sírni se én szoktam, hogy jajjdedrágaabenzin, meg nemtudoktaliramennimernincspézem..
Á esik itt az eső.
Felraktam az igot a telcsire nagyon zsír.