Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyulám! Írtam neked mailt. Nagyon szépen köszönöm a segítségedet.
Mi a faszomból gyűlt össze az az 1 milli?
Mert élni és pénz elverni én is tudok ,az megy nagyon is
De 1 milli tartozást összegyűjteni még 1 szer sem jutott eszembe
. . . . .
Megfigyelted már mennyire egyre jár az agyunk?
Ha valamelyik FZR-est elenné erre véletlen a fene, qrva nagy bulik lesznek itt csütörtöktől (sztem országos színvonalú rendezvény) Körös toroki napok
Én ott lakom 10 km-re, udvaromban van sátorhely (de ott is lehet), ha kell, meg kút kimegyek esténként, berúgok (csütörtök már biztos)
Ne viccelj már, nem számonkérni akartalak de én is voltam 22, meg pézem se volt, és akkor még a nyugdíj sem izgatott
Az nem sokba van - nagyon keveset eszik

Én nem panaszkodom, de sírni se én szoktam, hogy jajjdedrágaabenzin, meg nemtudoktaliramennimernincspézem..
Sima levélként küldtem egy sima borítékban(minimalizálva a költségeket ha már ilyen sokat kérek érte ),tehát nem érhet oda egy nap alatt.
Nálunk semmit nem tudsz melózni mert 1enlőre nincs film kilátásba. Szóval lesz időm a motorral foglalkozni. Nem jött meg a csavarom még. És csütörtökön megyek Pestre vásárolgatni csavarokat. Van nálunk 1 jó kis csavarbolt mindent lehet kapni.
Á esik itt az eső.
Tiszta ráfizetés ez a szerencsejáték!
De mi van ha szerencséd van és nyersz egy kis lóvét magadtól?
Hülye vagyok tényleg. Mivel az is a tiéd persze házon belül marad.(úgy könnyű eljátszani!)
Akkor miért kaszinóban vered el a lóvét a hajón?
Kb:145-150 a valós vége.(óra szerint 160-170)
Nem félre tudok tenni belőle, hanem az egészet elköltöm már rá. 22 vagyok nem vagyok már 16 éves kölök. Havi 10 pénz a telószámla, e mellé 40 rezsi-t fizetek Anyámnak havonta. Asszony 4 éve van, tudom mennyit "kell" rá költeni...PLUSZ emellé van a 9 száz ezer forintos tartozás, úgyh ha valaki akkor ÉN megbecsülöm a pénzt és tudom mennyit kell érte melózni.
Nyitottan gps szerint 150-et kell tudnia -óra szerint 160-165. ha az alatt akkor gyenge.
Meg BMW.
Mit melózzunk nálad? :-) faszom, ez itt agygyilkos
Mivan jampecok?
Felraktam az igot a telcsire nagyon zsír.
elvileg az ngk oldalan van egy kereso,ami kidobja,h milyen kel lneked.kb 1500pezert kapsz is.
megtudná valaki mondani mennyit a végsebessége egy yamaha tzr125-nek
cserelnem sportlegszurom hagyomanyosra!sajna en sporttal vettem,es lusta vagyok olajozni.rafizetnek:)
megnezhetem en is,bar sokat nem ertek hozza:)