Kedves jekson,az a helyzet,hogy ezek a régebbi motorok még tekercses jeladóval üzemelnek,és az ilyen vezérlő ármkört már rég nem lehet beszerezni,öt éve kiment a divatból!Viszont Ducati gyárt ilyen komplett gyújtásokat potom 6800 forintért,csak azt kell tudni,milyen polaritású gyújtóimpulzussal működik a motorod.Fogd a hibás gyújtást,menj be vele egy olasz robogó kereskedésbe,szerintem tipus után találnak neked gyújtást.
Emberek! Pár napon belül nyilatkoznom kell (véglegesen) hogy szeptemberben mikor akarok szabadságra menni,tehát tudnom KELL hogy 17-18-19 vagy 24-25-26-án legyen az esemény.(vagy mikor?)
Ha az utóbbi akkor Békéssanyinak lehet hogy van egy jó elképzelése (viszont Ő az előzőn nem ér rá) tehát nyilatkozni kellene hogy ki mit gondol,ha a helyet nem is,de a dátumot el kellene dönteni. (azok is szólaljanak meg akik eddig néma szemlélőként kussoltak )
én épp most 7végén határoztam el, hogy az oldalsztenyó talpára felgentelek egy 6-7 cm átmérőjú korongot (vagy amekkora felcsukva elfér), mert unom, hogy mindig kell alá keresgélni valamit, mert besüllyed.
http://hetivalasz.hu/uzlet/ado...
Nekem tök mindegy,csak még jó idő legyen.Ezért inkább az első időre szavaznék.De döntsük el !
-Az esővel 1 ütt
UGye ez csak költői kérdés volt?
mind2 jó
Ha az utóbbi akkor Békéssanyinak lehet hogy van egy jó elképzelése (viszont Ő az előzőn nem ér rá) tehát nyilatkozni kellene hogy ki mit gondol,ha a helyet nem is,de a dátumot el kellene dönteni. (azok is szólaljanak meg akik eddig néma szemlélőként kussoltak )