Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát legyen is indián nyár!Remélem jó lesz a jóslatod!
nincs mit
Köszi az infót,akkor egyenlőre maradok.(bár tökmindegy mert gázt szinte nem is használunk)
Október végéig jó idő lesz!
Basszus,ilyen az igazi Magyar gondolkodás!
http://hetivalasz.hu/uzlet/ado...
De ha Sanya nem ér rá,jó a második is !
Íme az első kussoló!
Nekem tök mindegy,csak még jó idő legyen.Ezért inkább az első időre szavaznék.De döntsük el !
Köszke! Akkor holnapra itt is van
-Az esővel 1 ütt
10 db kisméretű bontott tégla
NGK ha jót akarsz magadnak.
most meg valami kattogás hallok elöl a féktöl vagy nem tudom honnét.mindig ugyan azon a pontnál kattan egyet.de ha hátrafelé tolom akkor nem hallani.
Énis a 2. opcióra szavaznék. Minél messzebb a mai dátumtól annál több időm van beszerezni ezt azt.
a gyertya pipa típusára lettem volna kíváncsi ha van ilyen.
igen tudsz.
UGye ez csak költői kérdés volt?
gyertya pipát tudok valahol venni fzr 1000-hez ugy néz ki az szarakodik.
Elvileg nekem is jó bármikor.
nem mind1.
mind2 jó
Kedves jekson,az a helyzet,hogy ezek a régebbi motorok még tekercses jeladóval üzemelnek,és az ilyen vezérlő ármkört már rég nem lehet beszerezni,öt éve kiment a divatból!Viszont Ducati gyárt ilyen komplett gyújtásokat potom 6800 forintért,csak azt kell tudni,milyen polaritású gyújtóimpulzussal működik a motorod.Fogd a hibás gyújtást,menj be vele egy olasz robogó kereskedésbe,szerintem tipus után találnak neked gyújtást.
Robi,csomag ment!
Nekem kurva mindegy, vagy tudok menni vagy nem a dátum tök 8. második opcióra írjatok be pls
Megyek füvet nyírni.(bár nincs kedvem)
Emberek! Pár napon belül nyilatkoznom kell (véglegesen) hogy szeptemberben mikor akarok szabadságra menni,tehát tudnom KELL hogy 17-18-19 vagy 24-25-26-án legyen az esemény.(vagy mikor?)
Ha az utóbbi akkor Békéssanyinak lehet hogy van egy jó elképzelése (viszont Ő az előzőn nem ér rá) tehát nyilatkozni kellene hogy ki mit gondol,ha a helyet nem is,de a dátumot el kellene dönteni. (azok is szólaljanak meg akik eddig néma szemlélőként kussoltak )
én épp most 7végén határoztam el, hogy az oldalsztenyó talpára felgentelek egy 6-7 cm átmérőjú korongot (vagy amekkora felcsukva elfér), mert unom, hogy mindig kell alá keresgélni valamit, mert besüllyed.
Szerintem is túl van lihegve ez az emelősdi. Nekem nincs és nem is lesz.(csinálok rá nagysztendert )