Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap 2 kor a sport1 en ismétlik köszi Emre a segítséget.
Ez is szopás mind1 holnap ismétlik valahol
itt megy elvileg thx
A sport 2 őn beszélgetős műsor megy csak néha odakapcsolnak
itt is csak a tv adás megy
http://www.nenggeulis.com/watc...
a sport2-ön megy élőben
egyébként tényleg a sportm adása, de akkor is megy. (0:0) 24.07
Most néztem nem adják ezek a mocskos gecik folyamatosan, de a neten is csak azt az adást találtam
ez az

Igen a stalker ShoC, meg egy Inferno nevezetű mod hozzá. Nagyon állat lesz tőle a game
Szóval tök jót borogattunk Sáááárga Zsoltival Gyöngyös meg Eger közt a Mátrában, össz. 2 kanyart baxtam csak el, pedig eresztettem bátran. A háccsó gumim széléből már alig 1 cm van, ami ki van ugyan fizetve, de még nem volt használva. Csomaggal-sátorral azért picit rosszabb. Qrva sok rendőr volt mindenfelé, Zsolti meg komolyan vesz minden táblát, de azért haladtunk rendesen. Szombat du. mentünk kicsit jégesős záporban is, de már mexoktuk, eddig minden közös túránkon megáztunk
Frézi tök jól viselkedett, megy mint állat, 7 alatt evett.
Ez stalker nem?
Nem megy
nem a sport m adja
egyébként gép előtt vagyok, csak játszok kicsit
Ezzel:
http://youtu.be/FpQfLrvCKOY
a sport2 adja
EMRE itt vagy? adj linket az Újpest győr meccsre kérlek sos.
Úúúú baz+, mennyit elmentetek péntek óta... sok vitrin motoros, ahelyett, hogy jöttetek volna a Mátrába szerpentinen csapatni, meg Sirokra italozni...
Na mind1, visszaolvasgatok
Haveromnak volt 50es enduroja, mikor nekem 125ös, mindenhol eljött, nagyon jó kis gép volt.
Bazmeg ne okoskodjál már mindig, láttam az elkészülési fázisait a képnek, Photoshop CS3-al készült..Pöcsög
Thomas,én is akartam venni ilyen 50-es gépet,de a helyi terepes srácok lebeszéltek róla,azt mondják ez gyönge kis gép,nem elég terepre,utcára viszont a terep gumik miatt nem alkalmas.A másik pedig ez Vaterán van,csak akkor kapsz elérhetőséget ha leütötted,akkor meg már el kell vinned.Van itt a sportmotoron szegedi fórum,ott megkérdezem ismeri e valaki.
Ábrus légyszi küldjél olyan kupakcsavart nékem mert emre testvérné nem jó.
ok mester köszi azért.
figyu lila

Kicsit kipihentem magam a hétvégén, és ez lehet jótékony hatással volt az agyműködésemre. Lehet nem járnál jól ha az én általam feladott csavarokat használnád,mert (régebben írtam is) nekem az ezres karbijában is 5CZ1-es súbert tűk vannak. Ha ezeknek a csavarjait teszed be, és rátolod az 5CZ2-es tűket lehet szarul jársz.
Nekem bevált. Ma elég sokat használtam,és bizony a hátulsó futóműnél jó szolgálatot tett. Jól meg voltak húzva a csavarok. Egyébként sztem nem gagyi,és sok minden van benne. Csak jövő héten,mert szabin van a Szilveszter,de Attilát megkérdezem,lehet Ő is tud segíteni. Az kell ami a karbi és a légszűrő közé megy?
itt szopok felraktam már 2 fajta igot és nem akarja az igazságot nem akar rendesen feltelepülni.
Nekem nincs Mio 701,csak kb egy fél éve volt nálam a haveromé. Amúgy,az most eladó, talán 20ezer HUF az ára,ha jól tudom.
Adjál neki itt akar pályázni mikor 1 létrát se tud megülni arról is leesik.