Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mire akarod hasznalni?ott a jo oreg simson,ha kell akkor 53-as,jol nez ki,es a regi 50-es blokk van benne.igenytelen,mindent kibir.akar az ut szelen is ujradugozod
Szasztok.
Na okosabb lettem. 17-es hátsó kerék csapágy méret 6304 2db 6305 1db
Fékem szorul, és a volt gazdája beleszaggatta a légtelenítő csavarokat.
nekem az 5 nap Balaton
cakk pakk
ebay.bagoert rendeltem angliabol iridiumosat.
pontos ido kellene,mert lesz egy horvato meg egy lakodalom is.
Nem azt mondtam, hogy 1 haviból KIFIZETNI, hanem FÉLRETENNI...az nem uaz !
Aki a fizuból él, az nem tud nettó 200ból 100at elnyaralni, max 15-20at, tehát több hónapig zsugázik rá.

Tudom, fiatalon úgy megy, megkapom a lét, oszt mék, el is baxom az egészet de majd megtudjátok, asszony/kinder/gázszámla/kaja/xxxx/yyyyy....
Nekem 2hét bő 100e volt. cakkpakk.
No igen.
Az enyémből is kijönne annyi 2x is, csakhogy akkor nem lenne ház mire hazajövök. Na jó ez túlzás, mert a bank annyi idő alatt nem veszi el.
Ha 1 havi munkabérből el tucc különíteni annyit, ami 1 hét adriai hajókázáshoz elég, akkor ne sírjá...
Bár Te még kölök vagy, neked nem kell másra kőtteni
Don Poti
Nem hiszünk neked! (tudjuk hogy a tiéd a kaszinó is!)
Ez rasszizmus! de van rá okom bőven...

Egy pár FZR árát el lehet verni, de Én 1 hónapig dolgozok minden áldott nap azért, hogy mehessek 1 hétre lájtolni. De ebbe a pénzbe semmilyen kaszinós dolog nincs benne!
Ez indokolatlan előítélet! (hogy rohadna meg az összes tolvaj féreg)
Tegnap volt itt a haverom,mutattam neki is. (most ott lakik a nyóckerbe) Azt mondta hogy nem kell ilyeneket nézegetnie mert csak le kell mennie a ház elé tetszőleges időpontban és meg lehet nézni (vagy tapasztalni) élőben a valóságshow bármelyik formáját,nem olyan nagy szenzáció ez. Azt mondja hogy ami ott az utcán van az mind közös tulajdon,aki oda költözik az pár nap alatt megtanulja.
Esténként meg el lehet verni egy új FZR árát a kaszinóban mi?
Vasárnaptól - vasárnapig! 8-15 Egy 2 emeletes hajón fogunk lakni 6-an haverok. Lesz egy külön motorcsónak, amivel mászkálhatunk a lakatlan szigetekre is meg bevásárolni, stb.
Ide mész? Nagyon szép. Érezd jól Magad!
Vasárnap délután megyek Berénybe,egy hétig ott leszek. Igaz bringával megyek(a család meg kocsival),de útba szoktam ejteni Zamárdit mert a szabad strandon a Bajaiak akkora sajtos tejfölös lángost adnak,mint a buszkormány. Ezt sosem hagyom ki.
Elég szép hely!
Másodjára kellet levenni a vízpumpát,mert a O gyűrű amit adtak hozzá,az nagyobb volt,mint az eredeti. Alig jött ki a helyéről,most összeraktam délelőtt,de fagyállózni csak este lesz időm. Kíváncsi leszek! Most úgy ment vissza a helyére,hogy cuppant egyet. Attila azt mondta ennek így kell működni. Na este elválik! Amiről beszéltünk,csk hétvégén tudok utána menni,majd hívlak mi a helyzet .
Most kezdőőőődik a második menet!
Na pörögjetek már Velem együtt!
Már csak 5 nap és irány Horvát
Én nem vagyok rasszista, de már a kattintásnál tudtam, hogy cigány vitte el a biciklit...bumm a fejbe, halott vagy haver!
Szintén!