mire akarod hasznalni?ott a jo oreg simson,ha kell akkor 53-as,jol nez ki,es a regi 50-es blokk van benne.igenytelen,mindent kibir.akar az ut szelen is ujradugozod
Nem azt mondtam, hogy 1 haviból KIFIZETNI, hanem FÉLRETENNI...az nem uaz !
Aki a fizuból él, az nem tud nettó 200ból 100at elnyaralni, max 15-20at, tehát több hónapig zsugázik rá.
Tudom, fiatalon úgy megy, megkapom a lét, oszt mék, el is baxom az egészet de majd megtudjátok, asszony/kinder/gázszámla/kaja/xxxx/yyyyy....
Ha 1 havi munkabérből el tucc különíteni annyit, ami 1 hét adriai hajókázáshoz elég, akkor ne sírjá...
Bár Te még kölök vagy, neked nem kell másra kőtteni
Egy pár FZR árát el lehet verni, de Én 1 hónapig dolgozok minden áldott nap azért, hogy mehessek 1 hétre lájtolni. De ebbe a pénzbe semmilyen kaszinós dolog nincs benne!
Ez indokolatlan előítélet! (hogy rohadna meg az összes tolvaj féreg)
Tegnap volt itt a haverom,mutattam neki is. (most ott lakik a nyóckerbe) Azt mondta hogy nem kell ilyeneket nézegetnie mert csak le kell mennie a ház elé tetszőleges időpontban és meg lehet nézni (vagy tapasztalni) élőben a valóságshow bármelyik formáját,nem olyan nagy szenzáció ez. Azt mondja hogy ami ott az utcán van az mind közös tulajdon,aki oda költözik az pár nap alatt megtanulja.
Vasárnaptól - vasárnapig! 8-15 Egy 2 emeletes hajón fogunk lakni 6-an haverok. Lesz egy külön motorcsónak, amivel mászkálhatunk a lakatlan szigetekre is meg bevásárolni, stb.
Vasárnap délután megyek Berénybe,egy hétig ott leszek. Igaz bringával megyek(a család meg kocsival),de útba szoktam ejteni Zamárdit mert a szabad strandon a Bajaiak akkora sajtos tejfölös lángost adnak,mint a buszkormány. Ezt sosem hagyom ki.
Másodjára kellet levenni a vízpumpát,mert a O gyűrű amit adtak hozzá,az nagyobb volt,mint az eredeti. Alig jött ki a helyéről,most összeraktam délelőtt,de fagyállózni csak este lesz időm. Kíváncsi leszek! Most úgy ment vissza a helyére,hogy cuppant egyet. Attila azt mondta ennek így kell működni. Na este elválik! Amiről beszéltünk,csk hétvégén tudok utána menni,majd hívlak mi a helyzet .
Most kezdőőőődik a második menet!
Na okosabb lettem. 17-es hátsó kerék csapágy méret 6304 2db 6305 1db
Fékem szorul, és a volt gazdája beleszaggatta a légtelenítő csavarokat.
cakk pakk
Aki a fizuból él, az nem tud nettó 200ból 100at elnyaralni, max 15-20at, tehát több hónapig zsugázik rá.
Tudom, fiatalon úgy megy, megkapom a lét, oszt mék, el is baxom az egészet de majd megtudjátok, asszony/kinder/gázszámla/kaja/xxxx/yyyyy....
Az enyémből is kijönne annyi 2x is, csakhogy akkor nem lenne ház mire hazajövök. Na jó ez túlzás, mert a bank annyi idő alatt nem veszi el.
Bár Te még kölök vagy, neked nem kell másra kőtteni
Egy pár FZR árát el lehet verni, de Én 1 hónapig dolgozok minden áldott nap azért, hogy mehessek 1 hétre lájtolni. De ebbe a pénzbe semmilyen kaszinós dolog nincs benne!
Tegnap volt itt a haverom,mutattam neki is. (most ott lakik a nyóckerbe) Azt mondta hogy nem kell ilyeneket nézegetnie mert csak le kell mennie a ház elé tetszőleges időpontban és meg lehet nézni (vagy tapasztalni) élőben a valóságshow bármelyik formáját,nem olyan nagy szenzáció ez. Azt mondja hogy ami ott az utcán van az mind közös tulajdon,aki oda költözik az pár nap alatt megtanulja.
Most kezdőőőődik a második menet!