Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érvényben,amit elérhetsz nem?
Ma megmértem magam 3hét alatt 6kg- 119 kg vagyok már csak.
Mivel tesó mivel?
Na most megyek, oszt elugrunk a Cora-ba, mert bekő vásárolni a jövőhétre, hogy legyen mit enni. Kinga vezet, mert én már túl vagyok egy csomó kerti melón, és 1-2 sörön.
További szép estét, és hideg söröt, ill. ha valaki józan, akkor kellemes motorozást.
Te Ultras! Te qva közel vagy a hungaroringhez. Ilyen esti motorozáson voltál már? Tervezem valamikor. LEhet már csak jövőre... De tervezem. Na akkor megnézném az újpesti búrádat, oszt rendeznénk a -at is.
Így hamar eljutunk a 40000hez
Sanyi megtudod érdeklődni ezredes légszűrő szívócsonkok mennyibe fájnának?
Sanyi az a szerszámkészlet jó amit vettél?
Zsolti hazaértél már?
A főtengő csere minden hülyének megy.
már megvan a pdf.
ja és
ezt tanulmányozom meg leszedtem a 172oldalas ismertetőt is.
írd be gugliba, hogy ... a701 pdf
legelső találat, és ott a felh. kézikönyv. Ha az alapján se megy átveszem tőled 9-be, hogy ne bukj sokat..
JA most ismerkedek vele azért írtam a Sanyinak könnyebb 1 főtengelycsere mint ezt megtanulni.
érvényben? Inkább az elérhető verziót mondanám.
Ultras! Az a pda nem rossz, de tényleg tudni kell kezelni. nekem is volt egy jó darabig.
Amit párhónappal ezelőtt kérdeztem tőletek, hogy valaki frissített-e már soft-ot HTC Wizard-on, merthogy a német O2 hálózatától függ, és német 5-ös WM van fenn.. UGyan egy fél napig olvasgattam mire összejött minden info. 1 USB kábel kellett, és máris független, és friss 6-es angol WM volt fenn.
Nem is tudtam h a gps-t ki lehet kapcsolni benne. inkább majd add meg a számod léci, h felhívhassalak, hogy szinkronizáljam.
a gprs-t azt megtaláltam
megvolt az is
Pedig van benne GPS,csak elég bonyolult megtalálni,ugyan úgy van internet GPRS is vala hol. Nekem most nincs olyan Mio 701 itt,és igy nehéz infót adni róla.
Akku ki, újraindít?
Itt vagyok csak épp az éves villanybojler karbantartás van folyamatban.(és nyakig vízköves vagyok)
Le i szedem mert ahogy látom ez nekem karcsú és szedek le inkább 1 nagyot.