Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Sanyi a képeket, lehet szétszedem én is, ha lesz időm....
Vettem egy első emelőt.
Köszi szépen. Széles utat
Akkor nemtom.
Nyomtam hardresetet mikor elhoztam és itt meg is csináltam.
Azt használom a rendes mikrofosost
Én a hard resetet még megcsinálnám.
És utána szinkronizálnék, és active sync-et használnék a rendes microfosost.
Úgyis az lesz hogy elviszem 1 guruhoz hogy csinálja meg.
Elkezdem rátolni az igo8 at és van amit felrak van amit nem. Van 1 gyári szinkronizáló progi pc-tel. és abba pl csak a mobil kedvenceket és a filéket tudja szinkronizálni.

De pl a névjegyeket,naptár email feladatokat nem tudom bepipálni. Így szerkeszteni sem tudom pc-ről a telefonkönyvet.
ha a telefon dolgait látod, és tudsz rá telepíteni. (próbálj rá valami kis játékot) akkor nem ott a gond.
Hard resetet toltál már neki? az a full-full gyári beáll. visszaállítása. Minden szutyvadék törlése egyben....
Kell hozzá 3 kéz, mert 18 gombot kell nyomni egyszerre. Arra a leírásában lesz info. + vannak GPS tesztelő progik. Azzal megtood nézni egyáltalán jó-e harveresen a GPS-ed. + egyéb teszt progik is vannak rá. Én hard reset után felrakdék egy ilyen diagnosztikai progit, oszt megnézném miért volt olyan olcsó a telefon.
Sziasztok nagyon nagy segítségre lenne szükségem van egy APRILLIA ETX Cross enduróm 125 olyan 86 90 évjárat között lehet nem tudom pontosan és sürgősbe kellene hozzá nekem egy gyújtó trafó négy vezetékes amibe ha jol tudom benne van a tilisztoros gyújtásnak az elektronikája ha jol tudom mert meg halt bene és nics szikrám és az az igaság hoögy énis sokáig huztam az időt és itt a nyakamon a motoros találkozo tudna nekem valaki segiteni esetleg előre is kőszőnőm
Vagy a win7 a szar és visszarakom az xp-t azzal nem voltak ilyen gondok. Hogy nem kompatibilis a program.
Szopok ezzel a rohadt navigenyatelefonnal. Nem lehet rendesen szinkronizálni,és a navit nem tudom feltelepíteni.
Nincs mit papa máskor is szívesen csak előtte szerzek valami kaját.
. köszike.
Csavarka elindult a főrendező úrhoz.
nagyon szépen köszönöm előre is.
Még alkudozok.
jó reggelt .
Ahogy elnéztem a képeken,erősen viseltes,de írja is hogy javítás,festés kell neki.Gondolom az eladó is jól leharcolta,estek-keltek vele.Nem tudom hogy állsz műhellyel,de lehet hogy lesz rajta egy kis karosszériázás!Szerezd meg a nevét és telefonszámát,és megnézem.
Haza csak elég visszaolvasni. 14 00 kor már itthon voltam Köszi a lakosztályt.
Mondja az aki blokkolja a táblát a seggén.
Kisebb nagyobb bajoktól eltekintve a sárga is bírta. Index relé másik kell de a gyári már ki volt váltva sima 3 lábasra. Szétkapom és átnézem a villamosságát. Szeptemberig kuss van úgyis.
Szasztok. Nem fikázni, telefonos.
Én ott voltam ma! Tök jó volt .Hazafelé viszont azM3-on belefutottam az f1 utáni dugóba és ahogy csorogtam a két sor között (kb 40-el) az egyik román geci poénból rámrántotta a kormányt .Jó poénnak vette a három kopasz paraszt mert jót röhögtek,de én az asszonnyal a hátam mögött majdnem fikáztam egyet.
ismerem az rx50-et. vaterán is minden ok vissza lehet lépni, ha a megtekintést követően nem felel meg. Na ezért venném igénybe a segítségedet. Hogy ne basszak ki az ablakon tizenezer Ft-ot, mert elmentem szegedre potyára.
Ha egyszer eljössz Pécsre mocival,megyünk itt is egyet! Nem Mátra,de jó!
NA jó éjszakát reggel korán kelés utolsó forgatási nap lesz.