Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szétszedtem a vízpumpát is,a mögötte lévő O gyűrűnél szivárgott a motorolaj. Holnap veszek egyet és összerakom,fagyálló bele,aztán zsíííír a gép! Most már nem piszkít maga alá. Figyusz! Nézzétek milyen tiszta belül minden. Tényleg jó gazdija volt Neki.
hát akkor végül csak lesz belőle bukó.
gecifos kereskedő. Honnan nem szabad kocsit venni?
Hát nagyon gennyláda szarevő szemét ez a pali! Még olcsón megúszta ,megérdemelte volna,hogy vissza az egész,és még rádobhatott volna egy keveset.
tessék itt van a 201 kezelési könyve le tudod tölteni pdf.

http://hu.diplodocs.com/haszna...
Valójában ps, lévén, hogy nem úgy készült ahogy azt Te gondolod, szóval pofa be öcsi! ps effektek lettek rétegelve ráhúzva a képre, de végülis mindegy, a lényeg, hogy jó a kép
Valójában ez nem ps, hanem hosszú expozíciós idővel, és egy fényforrással készült sima fotó.
FZR photoshop
Mekkora ez a forma 1 . . .
Én most nézem ezt az oldalt.
http://www.a701.eoldal.hu/olda...
Gázos pénztelen, nyomi, kereskedő,meg akarta magyarázni h tudtuk mi az amit megveszünk és ez igy van jól.
-rendben van mondom,akkor valószinüleg összefutunk még a biróságon
erre visszahívott ,és azt mondta h mindenben segít és 1 ütt műkszik,de a kocsi ára már nincs meg.
Először azt akarta h hagyam ott bizományiba és majd ő eladja
- persze a hugi nevéről /ezzel nem vagyunk előrébb/
most úgy beszéltük meg h vesz 1 motort,válltót,generátort,tömítéseket,olajat,és az én szerelőm megcsinálja az ő zsebére
először viszont 60 ezerrel akarta kipiszkálni a szememet
mondom :tesó ez csak az 1 / 3 része ? utánna született ez a megállapodás
Annyi bajom van a kis mio-val, hogy internetet nem tudok varázsolni rá, telefonként meg csak bt-tal a mobilra kötve működik. vagyis önmagában nem. meg arra sem jöttem rá, hogyan importáljam a telefonkönyvet.
Addig nem vagy elég részeg amíg kapaszkodás nélkül tudsz a földön feküdni !Ha ott is kapaszkodsz azt mondom:bebasztál barátom
Nekem is mio-m van, asszem a 201-es. 10e volt. igo-val
Köszi! Jó a zöld színű is bele?
Jó -20-ra,nem hinném hogy kellene több.
Nagyon nagy volt.
ááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Már vége a tippversenynek.
Kimegyek meghallgatom a rajtot az udvarról.
Mio 701-es?
Szerintem 15ezer HUF.
-35 fok elég a fagyállónak? Vagy mennyire keverjem?
égi is szar is, de annyit én is simán adtam volna érte.
Jó vétel volt. Ha nem jön be neked annyiért átveszem.