Az is jó de szerintem sokkal szebb a halványlila vagy a bordó,bár versenyben van a metálkék és a narancssárga is.(az a lényeg hogy foszfátmentes legyen,na meg olcsó)
Van benne 1 2gb kártya rajta az igo 8 és feltelepítem és ezt írja ki
A newer version of the program is availabe on the storage card. Do you want to upgrade now? na fordítse le valaki pls.
Én ismerem a Mio 701 PDA mobilt. Lehet vele internetezni,és jó benne a GPS navigálás is. Persze csak akkor,ha értesz is hozzá,és van benne egy 2Gb-os SD-kártya is például.
Biztos tuti a cucc! Most kaptam egy telót,azt hittem hanyatb@szódok mikor megláttam az árát! ' évet alá kellett írni,úgy volt 21000(Nokia 6303 classic),és köze nincs az előző jó kis telómhoz (Sanyierikszon K800i)ami megmihálylott Olaszba. Vazze ezeknek olcsóbbnak kéne lenniök,ehelyett drágulnak mint az állat!
Honnan szeditek ilyen olcsón ezeket a cuccokat? Basszus nálunk egy vagyonba kerül! Vagy rossz helyen nézem? Van netán valami szerződés amit alá kell írni több évre? Mert nálunk egy Nokia 6303 is egy éves aláírással 21000ft! Agyrém!
blucucc, hálózati kártyák,kapcsolatok,usb-pc, wireless manager, átvitel van.
bemegyek itt a kapcsolatokba és és ott sincs gps lehetőség.
A newer version of the program is availabe on the storage card. Do you want to upgrade now? na fordítse le valaki pls.
Nem vagyok hive a Windows mobilnak.
http://www.vatera.hu/listings/...
De Sanyikám ennek a kezelését megfejteni bonyolultabb mint 1 főtengelycsere az ezredesen itt szopok vele kb 3,5 órája